x

10 načina da pomognete prijateljici da preboli prekid!

Pripremite se na mjesec dana totalne posvećenosti njoj. Da, to će uključivati stotinjak sati slušanja istih priča o njezinom bivšem (šalimo se, ali imat ćete osjećaj da je toliko), uplakane pozive usred noći i intervenciju prisilnog izvlačenja iz kuće. Neće biti lako, ali ona vas treba!

1. U prvi posjet ``ucviljenoj udovici`` dođite s a) najfinijom čokoladom na tržištu  b) paketom sladoleda, c) paketićem najskupljeg pršuta koji ste mogli pronaći u dućanu s delikatesama i d) bocom dobrog vina. Ima da ovo zajedno odbolujete - sa stilom!

 

2. Ni u ludilu ne započinjite razgovor sa slavodobitnim ``rekla sam ti da je on kreten`` jer će joj od toga biti samo gore. Počnite s nečim motivacijskim tipa ``danas je prvi dan tvog novog života, u kojem ćeš konačno shvatiti koliko si super cura i kakvog frajera zaslužuješ!``.

 

3. Dopustite joj da prvih tjedan dana nakon prekida izgleda kao Ozzy Osbourne, a nakon toga natjerajte je da se počešlja i izađe iz trenirke. Ili još bolje, naručite je frizeru. Nemojte joj reći gdje je vodite, sve dok ne dođete do salona. Tad će joj biti neugodno da vas odbije.

 

4. Iznenadite je nečim za što znate da će je razveseliti. Tipa, kartama za koncert njezinog omiljenog benda ili torbom koju si je planirala kupiti ali je odustala. Okej, to će možda biti malo veći financijski izdatak ali sjetite se koliko je puta ona vama uletjela s lovom kad ste bili švorc.

 

5. Puštajte joj pjesme Taylor Swift. Što češće. Nitko nije napisao toliko vrhunskih pjesama o prekidu kao ona.

 

6. Svaki dan je podsjećajte zašto je taj prekid dugoročno dobar za nju. Podsjetite je loših stvari u vezi njezinog bivšeg, jer nažalost, kako Gabi kaže, ona pamti samo sretne dane. Iako je bilo više nesretnih.

 

7. Natjerajte je u šetnju. Naše mame su u pravu kad kažu da svjež zrak čini čuda za mozak. Iščisti ga od svih gluposti i nedoumica.

 

8. Ako je planirala nabaviti kućnog ljubimca u bliskoj budućnosti, sad je pravi trenutak za to! Otiđite skupa u azil za pse i odaberite malo krzneno stvorenjce uz koje će zaboraviti sve svoje tuge i probleme. Tko zna, možda baš u šetnji s njim upozna nekog super frajera.

 

9. Svaki dan je podsjećajte koliko je ona dobra, pametna, zgodna i sveukupno kvalitetna cura. Kad nas neki bezveznjak ostavi, skloni smo u to posumnjati.

 

10. Malo shoppinga nikad nikoga nije ubilo. Pripazite samo da ne pretjera.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.