x

10 stvari koje žena ne smije raditi zbog ljubavi!

Svaka duža veza zahtjeva žrtve i ustupke, no to ne znači da morate pristati na svaku glupost koju vam partner predloži. Dapače, dugoročno povlačenje u konačnici će od vas napraviti posve drugu osobu, koja vam se neće nužno sviđati. Donosimo 13 situacija u kojima je `ne` jedini odgovor koji trebate dati

Želi da se tetovirate

 

Otkad je tinta pod kožom dokaz ljubavi i predanosti? Iako može zvučati romantično, tetoviranje je puno veća odluka nego što se isprva čini. Ukoliko vam se ideja ne sviđa, nemate zašto ići pod iglu da bi dokazali svoju privrženost partneru.

 

Stalno plaćate zajedničke račune

 

Prošlo je puno vremena otkad su žene u potpunosti ovisile o muškarcima, no to ne znači da vas on ne bi koji put mogao izvesti u svom trošku. Ne treba isprazniti novčanik, no niti zaboraviti da je čašćenje ipak kavalirski potez.

 

Želi čudne stvari u krevetu

 

Na polju seksualnosti je uvijek zabavno eksperimentirati, no poanta je da odnos bude obostrano zadovoljstvo. Želi li nešto što niste spremni dati, odlučno mu kažite „ne“.

 

Suzdržavanje tjelesnih potreba

 

Obje strane u vezi moraju prihvatiti da naše tijelo ima i ne tako privlačnu stranu. Na dnevnoj bazi to bi bilo puštanje vjetrova. On se jednostavno mora pomiriti s činjenicom da vaše tijelo funkcionira isto poput njegovog.

 

Želi da zaboravite prijateljice

 

U početku želite provesti svaki trenutak zajedno, no kako vrijeme odmiče, morate ga uvesti i u krug svojih prijatelja. Postoji šansa da mu se neki neće sviđati, i to treba poštovati. No nikako ne dopustite da vam zamjera ili zabranjuje druženje s osobama koje mu nisu `sjele`. Tko kaže da njegovi prijatelji vama ne idu na živce?

 

Ne da vam daljinski upravljač

 

Zvuči banalno, ali uopće se ne radi o televizijskom programu. Svojatanje daljinskog upravljača može biti način dominiranja, i ako mu prijeđe u naviku, takav će vas partner istisnuti i na drugim poljima u životu. Kompromis je najbolje riješenje.

 

Traži da volite njegov hobi

 

Pecanje? Odlično. Paintball? Može i to. Kompjuterske igre? Zašto ne! Penjanje na stijene? Tu ćemo stati. Lijepo je što vas želi uključiti u stvari koje voli, no niste dužni trošiti svoje vrijeme na hobije koji vas ne zanimaju. Umjesto toga, više se koncentrirajte na aktivnosti koje vas oboje privlače.

 

Svaki praznik morate biti kod njegovih

 

Odnos s njegovom obitelji bi uvijek trebao biti na razini, no inzistiranje da svakog svetka budete za stolom s istim ljudima može biti naporno. Dogovorite ručak kod svojih ili mu predložite da provedete poseban dan zajedno.

 

Morate odustati od svojih prehrambenih navika

 

On voli vegansku ishranu, a vi se ne želite odreći mesa i sireva? Neka se pomiri s time. Izgled tanjura mijenjat ćete zbog sebe, ne njega. Isto tako, vi poštujte njegove kulinarske odabire.

 

Bira vam vam odjeću

 

Svatko ima pravo na komentar tuđih krpica, no onog trena kad partner od vas traži potpunu zamjenu ormara, zapitajte se što točno želi od vas. Odjeća je način na koji želite predstaviti sebe svijetu u skladu sa svojim mogućnostima, i ako mu se to ne sviđa, najbolje je da se pozdravite.

 

Izvor: Zadovoljna.dnevnik.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.