12.BIMF - sutra se zatvara koncertna sezona koncertom Zagrebačkih solista!

28.07.2016 18:00
12bimf-sutra-se-zatvara-koncertna-sezona-koncertom-zagrebackih-solista-main

12.BIMF je otvoren ispred Katedrale kampanjom “Jedno Srce” a koncertni program u Sarajevu se završava upravo u Katedrali koja u nazivu nosi ‘srce’ i to sa koncertom Zagrebačkih solista! Zbog vremenskih promjena, planirani koncert ispred Katedrale smo pomjerili unutar Katedrale. Stoga vas sve pozivamo da uživate u koncertu Zagrebačkih solista u Sarajevu koji se održava u četvrtak 28 jula, 2016. u 20h u Katedrali.

Koncert je realiziran uz podršku Grada Zagreba i pod velikim pokroviteljstvom Gradonačelnika Grada Zagreba gosp Milana Bandića, te podršku Ministarstva kulture Republike Hrvatske, uz partnerstvo s Općinom Stari Grad i Katedralom, a glavni Partner i suorganizator je Veleposlanstvo Republike Hrvatske u BiH bez čije pomoći koncert ne bi bio moguć.

 

Publici će se na koncertu obratiti Izaslanica Gradonačelnika Grada Zagreba, gdja Mirka Jozić, Veleposlanik Republike Hrvatske u BiH gosp Ivan del Vechio, Načelnik Općine Stari Grad te Zemira Masleša ispred BIMF.

 

Koncertni program uključuje djela Mozart, Corelli, Bartoka, Papandopulo, Sorkočevića, djece- kompozitora iz SOS sela, Maslesa i Piazzolla – za ‘happy ending’ naše lijepe bajke u tango stilu!

 

Tradicionalno, koncert Zagrebačkih solista u Sarajevu predstavlja i jednu svjetsku premijeru i ove godine imamo kompoziciju iznenađenja!

 

Od 2005 godine sva dešavanja BIMF-a su poklon građanima Sarajeva i ulaz na sve koncerte je slobodan, a ovaj koncert je istinski poklon Grada Zagreba i Gradonačelnika Zagreba građanima Sarajeva!


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.