x

13.12.`14. datum koji će promjeniti svijet!

Znate li po čemu je poznat 13.12.`14 godine i šta će se upravo tada desiti? Pojavit će se muzički virus   #PSÐ na koga niko neće biti imun.Bliži se polako ali sigurno ovaj dan, dan kada će biti prezentiran ``Pakt sa đavolom``, dan koji će promjeniti našu muzičku scenu. ``Pakt sa đavolom`` je ime albuma poznatog sarajevskog hip-hopera Jasmina Fazlića poznatijeg kao Jala i Amara Hodžića koji nosi umjetničko ime Buba Corelli. Naši hip-hop predstavnici udružit će svoj talenat, rime i muziku i prezentirati nešto do sada neviđeno.

``Ovo nije moj grad, od kada bez tebe sam, živim al ne postojim...`` To je dio novog singla koji smo premijerno predstavili prije nekoliko dana i napravio je pravo ludilo. Društvene mreže, tv i radio stanice - sve je preplavljeno pjesmom ``Bez tebe`` a reakcije su i više nego pozitivne. Naš stil smo nadogradili malo modernijim zvukom što je raja odlično prihvatila. Očekujte neočekivano 13.12.`14.`` izjavili su Jala i Buba Corelli.

 

Album ``Pakt sa đavolom`` ponosno predstavlja Tempo production i RedEye Vision. Album sadrži 13 pjesama. Muziku, tekst i aranžman potpisuju Jala i Buba Corelli. Zbog čega je izabran baš ovaj datum i zašto ima baš 13 pjesma otkrit će nam se uskoro.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.