15. decembra u Narodnom pozorištu: Ladies In bira Ženu godine!

15.12.2017 18:00
15-decembra-u-narodnom-pozoristu-ladies-in-bira-zenu-godine-main

15.12.2017. / 20:00
NARODNO POZORIŠTE, SARAJEVO

 

U Narodnom pozorištu u Sarajevu, 15. decembra održaće se prvi «Ladies In awards – Izbor Žene godine». Organizator ovog događaja, članice zajednice uspješnih žena Ladies In, pokrenule su ovaj projekat s ciljem promoviranja uspješnih žena iz različitih područja djelovanja, a koje svojim radom promoviraju istinske društvene vrijednosti, te služe kao primjer u zajednici u kojoj žive.

«Ladies In awards - Izbor Žene godine», biraće se u šest kategorija (kultura, biznis, poduzetništvo, inovacije u biznisu, kultura, društvena odgovornost), a samo jedna od pobjednica kategorija ponijet će i titulu» Žena godine 2017». 

 

Ladies In zajednica broji više od 10.000 uspješnih žena i vjerovatno su jedna od najvećih zajednica poslovnih žena u regionu. Treba napomenuti da Izbor žene godine - Ladies In  nije klasičan izbor najuspješnijih žena u BiH, već da je posvećen ženama iz Ladies In zajednice koje su svojim radom i zalaganjem doprinijeli razvoju društva u smislu promocije kulture i istinskih društvenih vrijednosti. 

 

Pobjednice će birati čitatelji portala i magazina Ladies In, a koji su imali priliku glasati preko posebne aplikacije koja je objavljena na web stranici www.ladiesin.ba.

 

Sve dobitnice priznanja čekaju vrijedne nagrade, a “Ženu godine Ladies In 2017» očekuje unikatni, zlatni prsten, koji je specijalno urađen za ovu priliku.

 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.