x

15 načina na koje on govori ``Volim te``

Iako još nije prevalio dvije riječi preko usta, ovo su njegovi suptilni načini da vam to kaže…

Ukoliko je vaš dragi posebno ćutljiv kada se radi o izražavanju svojih osjećanja, postoje načini da saznate da li vas voli. Ovo ponekad nije lak zadatak, jer je mnogima teško da iskažu svoja osjećanja riječima, bilo da je to zbog straha od odbijanja, ili jednostavno nikada ranije nisu morali da govore nekom da ga vole. 

 

Evo nekoliko vještih načina kako da ga pročitate! 

 

1. Strastveni dugi poljupci 

 

Ko ne uživa u dobrim dugim poljupcima? Ukoliko stalno insistira na ovakvim poljupcima u kojima osjećate svu njegovu strastvenost, očigledno je da je i više nego uzbuđen vašim prisustvom. 

 

2. Njegovi prijatelji vas obožavaju 

 

Iznenada, svi njegovi prijatelji počinju da vas gotive i uživaju u vašem društvu. Može biti da je to zbog toga što njihovog ortaka činite tako srećnim, te i oni počinju da misle da ste sjajni, baš kao i on. 

 

3. Voli zaista da vam se približi 

 

Znate kako vas nekad iznervira kada vam se neko ko vas ne interesuje jako približi? Potpuna je suprotnost kada to učini osoba koju obožavate. 

 

4. Osmijeh nakon poljupca 

 

Naravno da se možete slatko nasmešiti kada ljubite nekoga u čijem društvu uživate, ali da li ikada osjetite kako jednostavno sijate ako vas ljubi neko koga zaista volite? Ako ga uhvatite sa neodoljivim kezom nakon poljupca, nema sumnje da uživa u vašem društvu. 

 

5. Pažljivo vas sluša 

 

Iako ne govori mnogo o svojim osjećanjima, činjenica da pažljivo sluša svaku vašu reč je od nevjerovatnog značaja. Naginje se prema vama kada raspravljate o značajnim temama, klima glavom i pokazuje da mu znače vaše riječi. 

 

6. Pravilno držanje 

 

Većina nas umije da se zgrbi i pokvari svoje držanje, ali ne ukoliko pokušavamo da impresioniramo osobu do koje nam je stalo ili koju želimo da privučemo. Ako sjedi ili hoda uspravno, eto znaka za vas! 

 

7. Stisak ruke 

 

Ponekad stiska vašu ruku dok je drži u svojoj, ali to je jedini način na koji sa vama razmenjuje neku vrstu nježnosti u javnosti. Moguće da je ovo pokušaj da vam kaže te tri male riječi na jednostavan i tih način. 

 

8. Poziv ili poruka bez povoda 

 

Ovo ne rade svi zaljubljeni momci, tako da nemojte shvatati lično ukoliko vam dečko ne šalje poruke svaki čas. Ipak, za one koji to čine važi da se on osjeća prijatno sa vama i misli na vas tokom dana. 

 

9. Inicira razne zajedničke aktivnosti 

 

Umjesto da se samo nađete u gradu, on predlaže zajedničku nabavku i kuvanje kod kuće? Ovakve jednostavne i svakodnevne stvari pokazuju interes koji je dublji od samo seksa. 

 

10. Čest kontakt očima 

 

Kada ste u baru sa prijateljima, da li vas često traži preko prostorije kako bi vam uhvatio pogled na trenutak i podijelio sa vama osmijeh ili dva? Ovo ukazuje na to da mu je stalo čak i kada radite dvije potpuno različite stvari u tom trenutku. 

 

11. Prolazi prstima kroz kosu 

 

Ovo ljudi rade kada su nervozni, dodiruju svoju kosu više nego obično. Ako ovo radi dok je sa vama, posebno kada je u pitanju neki romantični trenutak, znači da želi da podeli sa vama nešto intimno, ali mu za to nedostaju riječi. 

 

12. Preslikano ponašanje 

 

Često radi slične stvari kao i vi u istom trenutku. Na primjer, odgriza parče svog sendviča u istom momentu kada i vi to radite. Ovo je za vas dobar znak, jer usklađivanje ponašanja među partnerima je česta pojava kada se dvoje zaista zbližavaju. 

 

13. Pokloni od značaja 

 

Ovo nisu skupi pokloni, ukoliko vam je to prvo palo na pamet. Radi se o tome da je vaš dragi uložio mnogo mozganja u to da pronađe nešto što odgovara vašoj ličnosti. To mogu biti lude šarene čarape, ili knjiga omiljenog pisca, što će dokazati da vas zaista sluša. 

 

14. Često se smije 

 

Smatra vas zanimljivom i ne može da suzdrži smiješak kada uradite nešto otkačeno. Iako vam zvuči čudno, što se češće smije vašim šalama, ozbiljnije doživljava vašu vezu. 

 

15. Spontani dodiri 

 

Kada ste na javnom mjestu, spušta svoju ruku na vaša leđa kako bi vas zadržao blizu sebe, ili drži svoju ruku preko vaše u restoranu. Spontano dodirivanje pokazuje da želi da održava fizički kontakt sa vama, čak i kada se ne radi o seksualnom kontaktu.

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.