x

2000 studenata iz BiH u osvajanju Španije: BARSELONA za 199 KM!

U zadnjih 10 godina turističke agencije Sol Azur i Buena Vista profilirale su se kao vodeće agencije na tržištu BiH od kojih je posebno prepoznatljiv segment PUTOVANJA ZA MLADE. Sol Azur i Buena Vista su postali sinonim za nezaboravna putovanja, ekskurzije, fantastične provode ne samo za mlade ljude, već za sve one koji su putovali sa njima i koji svake godine ukazuju sve veće povjerenje. NEODOLJIVA PONUDA I HIT AKCIJA ove godine jeste Barselona za samo 199 KM. ROĐENDANSKI POKLON SOL AZUR-a svim studentima iz BiH jeste promotivno/studijsko putovanja za 10 godina povjerenja... 2000 studenata iz BiH osvaja Španiju u periodu od 30. novembra do 7. decembra. 

Sol Azur & Buena Vista

Branilaca Sarajeva 21, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

033550540 / 033550561

Uživajte u pokretu i posjetite biser Mediterana za NEVJEROVATNIH 199 KM!!! Paket uključuje: prevoz autobusom, 3 noćenja+doručak, extra bonus obilaske: Milano–Grasse-Kan–Nica–Monaco–Monte Carlo...

 

1.DAN (30.NOV 2014. – Nedjelja)  - BIH – HRVATSKA – SLOVENIJA

 

Polazak iz BiH u predvečernjim satima. Vožnja luksuznim autobusima na relaciji Sarajevo – Zenica - Doboj – Banja Luka (ili Tuzla) - Zagreb – Ljubljana. Noćna vožnja uz kraće pauze…

 

2.DAN (01.DEC 2014.- Ponedjeljak) - MILANO

 

Dolazak u Milano u jutarnjim satima… Slijedi razgledanje grada uz vodiča: Galeria Vittorio Emanuele, Duomo, Teatro Scala, stadion San Siro... Slobodno vrijeme za individualni obilazak grada i pauzu od 9h. Polazak iz Milana u kasnim popodnevnim satima. Noćna vožnja preko Azurne obale.

 

3./4./5.DAN (02./03./04. DEC 2014. – Utorak / Srijeda / Četvrtak) - BARSELONA

 

U jutarnjim satima dolazak u jedan od najljepših gradova Mediterana... Slobodno vrijeme. Smještaj u hostel u centralnoj gradskoj zoni grada Barselone, u blizini svih najpoznatijih atrakcija i lokaliteta! Check in u hostel poslije 14.00h. Vaš boravak u Španiji mozete učiniti nezaboravnim uz posjete nekim od najinteresantnijih fakultativnih (neobaveznih) izleta: «FLAMENCO – LA SIESTA» (tradicionalni Flamenco klub uz fantastičan program sa izvrsnim španskim plesačima i plesačicama uz neograničenu konzumaciju sangrije, šampanjca i sokova…),  «BARSELONA PANORAMIKA» (cjelodnevna posjeta «vreloj i temperamentnoj» mediteranskoj metropoli uz obilazak najznačajnijih kulturno - historijskih znamenitosti: SAGRADA FAMILIA, AV.DIAGONAL, PARK GUELL, MT.JUIC, KOLUMBOV SPOMENIK, LA RAMBLA, NOU CAMP, CASA MILA, LA PEDRERA... Slobodno vrijeme za kupovinu u velikim robnim kućama u centru Barselone. «NOU CAMP» (posjeta muzeju i tribinama stadiona FC Barselona), «PORT AVENTURA» (jedinstven zabavni park na području Evrope – tzv. Španski Disneyland sa bezbroj atrakcija i predstava koje su sastavni dio ovog nevjerovatnog zabavnog parka), nezaboravan noćni provod u najboljim klubovima u Barseloni “OPIUM MAR” I  «PACHA» na samoj plaži Barceloneta... Izvanredna prilika da Vaš boravak učinite savršenim uz ugodnu mediteransku klimu i fantastičnu zabavu kombinujući je sa fascinantnim kulturno-historijskim spomenicima i muzejima PABLA PICASA, JOANA MIROA i SALVADORA DALIJA u gradiću Figuerasu...

 

6. DAN (05.DEC 2014. – Petak ) BARSELONA

 

Doručak. Check-out iz hostela u 10.00h. Slobodno vrijeme za obilazak grada, kupovinu ili neki od izleta. U večernjim satima fakultativni odlazak na PLACA de ESPANA i posjeta tzv. Magičnoj fontani, remek djelu CARLESA BUIGASA… Polazak iz Barcelone u večernjim satima. Noćna vožnja.

 

7. DAN (06.DEC 2014 – Subota ) Azurna obala – GRAS-KAN-MONAKO-MONTE KARLO

 

U jutarnjim satima posjeta prijestolnici parfema i malom «cvijetnom» mjestu Grasse gdje ćete imati priliku da uživo vidite proceduru proizvodnje najpoznatijih svjetskih parfema... Nakon toga slijedi kraći panoramski obilazak Kana (Filmska palata i šetalište «La Croisette»...). U podnevnim satima dolazak u Nicu, najveći grad na Azurnoj obali, nakon čega slijedi panoramsko razgledanje (Promenade des Anglais, Place Masenna, hotel Negresco...) uz boravak od 9h u Nici. U večernjim satima obilazak znamenitosti Kneževine Monako (Palata Grimaldijevih, Katedrala, Oceanografski muzej, botaničke bašte, staza Formule 1). Posjeta «magičnom» gradu kocke uz obilazak čuvenog Casina i šetnja prelijepim parkovima Monte Karla. Iza ponoci, polazak prema Italiji… Noćna vožnja…

 

8. DAN (07.DEC 2014. - Nedjelja) – ITALIJA – PALMA NOVA – SLO – HR - BIH

 

Vožnja kroz Italiju uz usputne pauze i mogućnost zastavljanja u PALMA NOVI, najpoznatijem OUTLETU sa brojnim poznatim markama i sezonskim popustima od -25 do -75%. Nastavak vožnje prema BIH. Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u BiH u večernjim satima.

 

- PROMOTIVNA CIJENA ARANŽMANA DO 15.OKTOBRA – 199 KM 

- REGULARNA CIJENA ARANŽMANA OD 16.OKTOBRA – 299 KM 

 

*PROMOTIVNA/STUDIJSKA CIJENA VAŽI ZA SVE PRIJAVE DO 15.OKTOBRA ili do popune slobodnih kapaciteta koji su planirani za ovaj aranžman. Zbog ogromnog interesovanja i subvencionisane cijene postoji mogućnost prestanka prodaje i prije isteka definisanog termina pa preporučujemo da izvršite rezervaciju na vrijeme.

 

*CIJENA VAŽI ISKLJUCIVO ZA STUDENTE IZ CIJELE BIH ILI NJIHOVE PRIJATELJE MAX DO 35 GODINA STAROSTI!!!

 

CIJENA UKLJUČUJE:

•3 noćenja sa doručkom u HOSTELIMA u gradskoj zoni Barselone u 4/6 i 8 krevetnim sobama (centar grada, free WIFI, moderno opremljeni, privatno kupatilo u svakoj sobi, blizina kulturno-historijskih znamenitosti) 

•Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV – VIDEO…)

•Obilazak Milana, Grasa, Kana, Nice, Monaka (Monte Karla)...

•Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Španiji kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta gradovima ili fakultativnim izletima.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

•Eventualne fakultativne (neobavezne) izlete i ulaznice za muzeje, diskoteke...

•Obavezno putničko zdravstveno osiguranje (PZO). Svi putnici moraju uplatiti osiguranje u agenciji.

•Peškire za vrijeme boravka u hostelu (preporučujemo da ponesete Vaše lične peškire)

 

NAPOMENE (OBAVEZNO PROČITATI!!!):

•AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO ZAMJENE POJEDINIH DIJELOVA POKLON PAKETA IZLETA ZA DRUGI IZLET ISTE VRIJEDNOSTI KOJI BUDE U PONUDI AGENCIJE U SLUČAJU DA SE ZBOG VREMENA/ORGANIZACIONIH OKOLNOSTI NEKI OD NAVEDENIH NE BUDE MOGAO REALIZOVATI!

•Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja SOL AZURA I BUENA VISTE od 01.04.2008. a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.

 

EXTRA BONUS (ZA PRVIH 500 PRIJAVLJENIH)

 

POKLON «PAKET» FAKULTATIVNIH IZLETA U VRIJEDNOSTI OD 50 EUR*!!!

ULAZNICE ZA 3 NOĆI U NAJBOLJE KLUBOVE U BARSELONI OPIUM MAR / PACHA (3x10 EUR) + ULAZAK U JEDAN OD MUZEJA/PARKOVA/LOKALITETA U VRIJEDNOSTI (1X10 EUR) + JEDAN AUTOBUSKI IZLET (OBILAZAK) PO PROGRAMU AGENCIJE (1X10 EUR).

 

Posjetite stranicu: http://www.solazur.ba/

 

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.