x

2015 Fiat 500 Cult model!

Fiat 500 Cult nova je najviše pozicionirana verzija gradskog mališana 500, koja se ističe po ekskluzivnom nivou stila tehnoloških sadržaja i performansi. Ovaj gradski autić „bez mane“ je za sve najzahtjevnije kupce, koji žele ovaj model da posjeduju. On je dostupan i u vidu klasične verzije, ali i u vidi kabrioleta, naravno, uz potpuno nove i ekskluzivne pakete opreme.

Specifičan gradski automobil i sve ove inovacije savršeno su se uklopile u jednu cjelinu. Ovaj model će, između ostalog, da bude dostupan u novoj boji karoserije Lattementa Green zelenoj, pri čemu je u ovom slučaju, ona dostupna u paketu sa elegantnim krovom.  Jedan dio je napravljen od fiksnog stakla, a drugi je u sjajnoj, crnoj boji. Pored toga, kupci ovog modela mogu da se odluče za verziju sa kućištima spoljnih retrovizora, koja su dostupna u sjajnoj crnoj ili hromiranoj varijanti. Uz sve to, tu si i 16-inčni sjajni, crni točkovi.

Skoro pa isti, moderan i specifičan stil, možemo da pronađemo i u kabini automobila. Tu su potpuno nova kožna sjedišta, a možete da birate između crne, crvene kože, te kože boje duvana, odnosno neke blago sive. Sve ove boje savršeno se uklapaju sa istom boje komandne table, kao i bojom karoserije.

Pored sivih ovih pogodnosti, potencijalni kupci ovog automobila mogu da računaju na kolekciju dodatne opreme koju je kreirala kompanija Mopar. Naime, u ovom paketu opreme dostupni su proizvodi koji su posebno dizajnirani za ovaj model. Tu spadaja hromirana oprema za eksterijer, A –bar za prednji branik, te sepcijalni ukrasni centri za točkove, te još mnoštvo novih detalja.

Izvor: automoto.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.