x

2015 VW Touareg facelift: Predstavljen premijerno u Pekingu!

Osvježeni Volskwagenov model Touareg predstavljen je pred zvanični debi ovog modela na sajmu u Pekingu, koji javnosti svoja vrata otvara kasnije ove nedjelje. Promjene su vidljive i značajne, kako u enterijeru tako i na eksterijeru. Zajedno sa novim tehnologijama dodate su najvećem SUV modelu u opsegu kompanije VW, koji će se u prodaji pojaviti u avgustu mjesecu.

Automobil je specifičan po preoblikovano prednjem braniku, te novim bi – ksenonskim svjetlima naprijed, novom zadnjem braniku nazad, kao i redizajniranom difuzoru, odnosno LED zadnjim svjetlima za maglu, koja su integrisana u branik. Pored toga, Volkswagen nudi i dva nova dizajna aluminijumskih točkova.

 

Kada zavirimo u unutrašnjost, u putničku kabinu, vidjećemo da su promjene vidljive. Tu su nove aluminijumske obrtne komande te bijelo umjesto crvenog osvjetljenja kontrola. Što se pogonske game tiče, kupci sada mogu da se odluče za jednu od vije opcije motora umjesto za tri TDI dizel motora i hibridne verzije, što je bilo na rapsolaganju kod oslazećeg modela. Opcije uključuju 3.0 litarski V8 dizel sa 201 ili 255 KS.

 

Oba oba modela opremljena su sa osmostepenom automatskom transmisijom te VW 4Motion sistemom pogona na sva četiri točka u okviru standardne opreme. Standardna oprema uključuje još 17-inčne aluminijumske točkove, informaciono zabavni sistem sa ekranom koji je osjetljiv na dodir, kontrolu kretanja, klima uređaj te regenerativno kočenje, dok se vazdušno oslanjanje može ponuditi kao opcija. 

 

 

 

Izvor: automoto.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.