x

3 tipa muškarca koje žene žele!

Nema sumnje, postoje tri tipa muškaraca koji nikad neće imati problema naći partnericu. Riječ je o privlačnosti koja postoji od pamtivijeka i nije vezana za vezu i potencijalni brak već jedino za čistu seksualnu privlačnost. Kojoj skupini vi ne možete odoljeti procijenite sami.

Tip 1. On je snažan i muževan

Oni su snažni alfa mužjaci, ogromnom količinom testosterona nabijeni frajeri koji oduvijek plijene pažnju. Muževnost je ono što pali žene i predstavnici ove skupine muškaraca uvijek će biti zanimljivi ženskom rodu, bez obzira na sve. 

Scene iz filmova u kojima preplanuli vrtlar čvrstog, mišićavog i oznojenog tijela prezentira svoju sirovu snagu nešto su što će privući gotovo svaku ženu. Tu naravno nije riječ o dubljim emocijama već o sirovoj strasti.

 

Tip 2. On ima stila

Elegancija i pristojnost, pomno birana odjeća i društvo, decentan parfem i galantan pristup ženama će nedvojbeno postati privlačni. Iako navedene karakteristike krase mahom bogate muškarce, čak i nije potrebno imati puno nula na računu, dovoljno je znati što žene vole, a odgovor glasi - vole biti mažene i pažene.

Ova činjenica može se također nazvati životinjska privlačnost jer kako objašnjavaju stručnjaci, baš kao i u životinjskom svijetu, gdje mužjak primjerice ptice ženku osvaja čvrstim i sigurnim gnijezdom, i žene privlači sigurnost i toplina.

 

Tip 3. On ima `ono nešto`

Svima koji ozbiljno proučavaju muško-ženske odnose diže se kosa na glavi na sam spomen pojma `ono nešto`. Međutim, činjenica je da za pojedine muškarce koji svojom pojavom ne odaju dojam da bi mogli biti `otrov za žene`, ljepši spol ničim izazvan zaključi `on ima ono nešto`, i zbog toga taj muškarac postane strašno poželjan.

`Ono nešto` može biti bilo što. To je ponekad seksi pogled, lijep glas ili privlačan osmijeh, maniri i talent, ali češće proizlazi iz kompletnog dojma koji netko stvara.

 

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.