4. Kids kinđurijada

25.02.2017 10:00

Kad: 25.02.2017. u 12 00

Gdje: Dom mladih, Sarajevo, BiH

 

4. Kids Kinđurijada bit će održana 25. februara  u Domu mladih, a ovogodišnje druženje  počinje u  12 sati i traje do 16 sati.

Sve male kinđure očekuje super zabava uz muziku,  ples i  zanimljive radionice koje su pažljivo osmišljene, atraktivne i raznolike.

 

Nove plesne korake učimo  od Vedrana Marčete na plesnoj radionici `` Aster`` . Na „UHU eko radionici“  kroz pravljenje  sopstvenih kinđura imat će priliku da osjete ponos kada nešto sami naprave, da surađuju, razmišljaju i uče kroz igru, i da recikliraju.

 

 „Čunga-lunga radionica slikanja“  bit će mjesto stvaranja malih umjetničkih djela uz voditeljicu Natašu Erić.

 

Od takta, preko zvuka do melodije, na muzičkoj radionici djeca će imati priliku upoznati se  i zasvirati na muzičkim instrumentima  uz voditelja Nedima Sofića muzička radionica `` Note``.

 

Ovogodišnja Kids Kinđurijada bit će bogatija za Lego korner koji će upotpunti  kreativnu  zabavu.  

 

Veseloj zabavi ove godine pridružit će se i „TAKO - studio keramike i grnčarstva“ . Na radionici grnčarstva kroz izradu keramičkih predmeta, djeca će da slobodno istražuju, eksperimentišu i igraju se. 

 

Uz pomoć prijatelja Kids kinđurijade, besplatno je obezbijeđena  Argeta užina, Sola sokovi, Jana voda, Podravka grickalice kao i  Vispak i Chunga Lunga slatkiši.

Ulaz je besplatan.

Spremaj kinđur !


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.