x

4 faze opsesivne ljubavi!

Konačno imamo i službeni dokaz da je romantična ljubav podjednako snažna i opasna kao i ovisnost. A ovdje možete provjeriti jeste li ovisni o ljubavi?

1. FAZA PRIVLAČNOSTI

Za vas se ova faza ne mjeri u minutama nego u nanosekundama i nalikuje udaru groma iz vedrog neba. Vidite nekoga, odlučite da je prezgodan (ili mu je poezija mrak) i vaši osjećaji lete prema njemu kao raketa. Fijuuu!

 

2. ANKSIOZNA FAZA

Da pogađamo? Možda je prošlo nekoliko dana otkad ste se posljednji put vidjeli, možda koji tjedan, a vi već doživljavate mali slom živaca i pitate se – Zašto barem nije poslao SMS? Što ne valja sa mnom? Što sam učinila? Sigurno je sreo neku drugu!

 

3. OPSESIVNA FAZA

Vi ste odlučili! Učinit ćete sve da doznate što se, kvragu, dogodilo s njim. Hodati ili voziti oko njegove kuće? Učinjeno. Hakirati mu mail? Učinjeno. Provaliti u njegov mobitel? Satima uhoditi njegove frendove na fejsu ili Twitteru? Već odavno obavljeno!

 

4. DESTRUKTIVNA FAZA

Vaša je veza završila, uglavnom zato što druga strana nije uspjela podnijeti vaš intenzitet. Žao nam je i znamo da se osjećate prazno i tužno, malo se sramite sebe i željeli biste se osvetiti. Često vas takvi osjećaji mogu odvesti u depresiju.

 

Izvor: cosmopolitan.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.