x

4 načina da oživiš svoju vezu!

Ako ste se posvađali, pokušajte riješiti svađu prije spavanja, jer bi se ujutro mogli probuditi još ljući • Na ovo vrlo često zaboravljamo kad smo u stabilnoj vezi, a upravo je flert nešto zbog čega nam se u trbuhu stvaraju leptirići

POČETAK je uvijek divan - puni smo entuzijazma, romantika pršti na sve strane, seks je nešto bez čega ne možemo zamisliti dan... Svaka veza krene ovako, a velik ih se broj s vremenom u potpunosti promijeni. Entuzijazam splasne zbog puno obaveza, romantike ima samo u tragovima, a seks je nešto što je bolje ostaviti za sutra ili za vikend, kad ćemo imati manje posla oko kuće. Ovo su klasične zamke u koje upadaju veze, a evo i kako ih izbjeći i učiniti da se veza čini svježom iako to možda više nije.

 

Nemojte ići u krevet ljuti

 

Niti živčani. Ako ste se posvađali, pokušajte riješiti svađu prije spavanja, jer bi se ujutro mogli probuditi još ljući. Ili se pomirite prije spavanja, ili se dogovorite da ćete zaboraviti na svađu - ako odlažete rješavanje problema do jutra, nemirno ćete spavati.

 

Flertajte

 

Jedno s drugim. Na ovo vrlo često zaboravljamo kad smo u stabilnoj vezi, a upravo je flert nešto zbog čega nam se u trbuhu stvaraju leptirići. Parovi koji se uvijek zavode iznova imaju sretnije veze.

 

Provodite manje vremena zajedno

 

Vrijeme koje uzmete za sebe i provedete ga odvojeno može biti puno korisnije za vezu od vremena koje provodite zajedno. Ako si malo počnete faliti, imat ćete osjećaj koji ste imali na početku veze. 

 

Više komplimenata

 

Manje prigovaranja. Odnos komplimenata i prigovora uvijek treba biti takav da je komplimenata više, inače ćete si početi ići na živce. Ok je prigovarati, ali vodite računa da to nije glavna aktivnost.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.