x

4 načina na koja uništavaš svoju vezu!

Prošla iskustva nisu nešto što moraš u potpunosti zaboraviti, ali ne smiješ ni dopustiti da utIču na tvoju sadašnju vezu

NIKO to ne radi namjerno, ali to ne znači da se ne događa često. Ovo su najčešći načini na koje sabotiraš svoju vezu i iz nje izvlačiš samo najgore.

 

Žrtvuješ vlastitu sreću za njegovu

 

Prvo samo jednom, radi kompromisa napraviš nešto što inače ne bi. Pa još jednom, pa još jednom i samo još jednom, dok ti ne pređe u naviku. Jednom kad se navikneš na žrtvovanje vlastite sreće kako bi zadovoljila svog dečka, postat ćeš zarobljenik loše veze.

 

Očekuješ najgore zbog prošlih veza

 

Prošla iskustva nisu nešto što moraš u potpunosti zaboraviti, ali ne smiješ ni dopustiti da utječu na tvoju sadašnju vezu. Dobro je biti oprezan, ali ako si toliko oprezna da uopće ne vjeruješ sadašnjem dečku jer te prošli izigrao, radiš loše.

 

Koncentrišeš se na stvari koje nemaš

 

Jedna od najčešćih grešaka u vezi - umjesto da se koncentršemo na sve lijepe stvari koje imamo, mi obraćamo pažnju na ono što nemamo ili ono što imaju drugi. Umjesto da slažeš popis stvari koje nemaš, složi popis stvari koje imaš.

 

Zlopamtilo si

 

Pamćenje loših stvari koje je tvoj dečko napravio ti možda stvara trenutnu satisfakciju i odličan je protuargument u svađi, ali zlopamtila nikad ne uživaju u vezi. Ako je napravio nešto što si mu oprostila, nema razloga da se stalno vraćaš na to. Ako mu nisi oprostila, nemate što tražiti zajedno.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.