x

4 razloga zbog kojih nemate sreće u ljubavi!

Nisko samopoštovanje, negativnost, težnja ka savršenstvu i žurba nisu pravi put ka sreći i uspjehu u ljubavi.

Ponekad su naše loše odluke glavni krivci zašto ne možemo da pronađemo ljubav. Koliko god to poricali, vrlo često i sami nesvesno sabotiramo šanse da pronađemo partnera, a evo i čime. 

 

1. Nisko samopoštovanje 

Muškarci često ističu samouverenost kao najseksi stvar na ženi i to ne govore bez razloga. Ako želiš dobrog partnera, bitno je da vjeruješ da jednog takvog i zaslužuješ. Jedino tako ne rizikuješ da uđeš u odnos koji te ne ispunjava, već sputava. 

 

2. Negativnost 

Niko ne voli negativne ljude. Zamisli da ti moraš svaki dan da slušaš kako seneko žali, omalovažava ili još gore, omalovažava tebe? Iscrpljujuće, zar ne? 

 

3. Težiš savršenstvu 

Ako se previše trudiš da budeš ono što misliš da on želi, to nije pravi način da tražiš ljubav. I gluma i te kako iscrpljuje, a suština prave ljubavi je da pronađeš nekoga ko će da te prihvati onakvu kakva jesi. 

 

4. Žurba 

Lako je prepoznati osobu koja požuruje neki važan korak u ljubavnom odnosu, samo zato što osjeća da joj ponestaje vremena. Ali, sve te mudre poslovice o tome kako je žurba gotovo uvijek greška, nisu nastale bez razloga.

 

Izvor: stil.kurir-info.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.