x

4 znaka s ‘društvenih mreža’ da gubi interes za tebe!

Međuljudski odnosi, u koje naravno spadaju i veze, jedna su od najkompliciranijih stvari na svijetu još od Adama i Eve. Internet i društvene mreže samo još dodatno kompliciraju naše živote kada su u pitanju odnosi s drugim spolom. Danas donosimo pet znakova pomoću kojih možete prepoznati da ona jednostavno više i nije pretjerao zainteresirana za tebe.

1) Čini se kao da ignorira isključivo tebe!

Ne odgovara na tvoje poruke, a kada se nakon nekoliko dana i udostoji odgovoriti koristi izlike poput; “uopće više nisam toliko na Facebooku/Twitteru” ili sl. Dobro, možda bi joj i povjerovao da ostalih 500 frendova ili followera redovito ne izvještava o svojem ludom društvenom životu na Internetu, selfijima sa zabava i kava sa špice… Priznaj da i ti radiš isto kada ti netko i nije previše interesantan. Što se prije pomiriš s novonastalom situacijom to bolje za tebe.

 

2) Ne ‘lajka’ više tvoje postove!

Ista stvar se obično događa na početku i na kraju neke veze. U početku vašeg druženja, zapravo – tijekom upoznavanja, cure nemaju običaj ‘lajkati’ statuse i fotografije osobe koja je privlači – jebi ga, lukave su. I ti bi zapravo trebao biti takav – a ne odmah poklikati like po svim njenim fotkama koje je objavila od kada se registrirala na Facebook.

 

Kako vaš odnos napreduje postepeno će tvoje statuse krasiti sve veći broj njenih komentara i ‘lajkova’. To je najljepši dio neke veze – leptirići u trbuhu, mislite da ste zaljubljeni, bla-bla-bla. No, sve prividno lijepo ima i svoj kraj! Doći će vrijeme kad će ona baciti oko na drugog ili ćeš joj jednostavno postati dosadan. Tada će odjednom prestati s ‘lajkanjem’ stvari koje objavljuješ na Internetu. Naravno, ti ćeš to ubrzo shvatiti i odmah se potruditi da objavljuješ stvari za koje smatraš da će se njoj jako svidjeti. Poprilično jadno, i naravno da ne pali. Jedino što je još jadnije da je pitaš “Zašto više ne lajkaš i komentiraš moje statuse?”.

 

3) Objavljuje seksi fotke i često mijenja profilne?

Sjećaš se kad si to već vidio? Tada kada si ti bio njena meta. O da, tvoje je vrijeme odzvonilo, sada je na redu netko drugi. Ili možda imaš drugo objašnjenje? Kažeš – “Smršavila je u teretani pa se želi pohvaliti svojim curama”. Da, baš! Frendice, jednu po jednu, ionako svakog jutra nakon velike nužde i vaganja telefonski informira o svakom dekagramu i centimetru koji je izgubila.

 

4) Ne spaja se na društvene mreže kada ste zajedno?

Mijenja navike kada su u pitanju internet i društvene mreže? Za računalom je uglavnom kasno navečer, kada ti zaspiš? Više puta se dogodilo da gasi računalo ili minimizira chat kada ulaziš u sobu?

 

Čudno ponašanje počinješ primjećivati i kada je mobitel u pitanju. Skriva ga od vas? Uvijek je na vibri? Ne odgovara na telefonske pozive kada si ti u blizini? To su samo neki od znakova koje ne biste smjeli uzimati zdravo za gotovo predugo. Vrijeme je za uzbunu.

 

Izvor: macho.hr/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.