x

5 dijelova tijela koje najčešće zapuštamo!

Postoje i dijelovi tijela koji se pri svakodnevnoj njezi često zanemaruju, a koji lako odaju naše godine, baš kao i nemar.

VEĆINA žena najveći dio pažnje posvećuje njegovanom licu i vitkom tijelu. Ipak, postoje i dijelovi tijela koji se pri svakodnevnoj njezi često zanemaruju, a koji lako odaju naše godine, baš kao i nemar.

 

1. Laktovi

 

Svoje laktove ne gledamo gotovo nikada, pa zašto bismo se o njima brinuli? Krivo. Suhi i opušteni laktovi odaju godine i izgledaju zaista ružno u haljinama bez rukava. Za njih vam ne treba neka posebna njega, dovoljno je samo da pri nanošenju kreme za ruke namažete i njih.

 

2. Stopala

 

Suha i neuredna stopala pokvarit će izgled i najljepših žena. Redovito odlazite na pedikuru ili je radite sami kod kuće, a svake večeri prije spavanja na noge nanesite debeli sloj kreme i zatim obucite pamučne čarape.

 

3. Unutarnja strana bedara

 

Malo je poznata činjenica da se većini žena najviše celulita stvara upravo na ovom području. Unutarnju stranu bedara često zaboravljamo u teretani i pri nanošenju anticelulitnih krema. Pozabavite se više ovim područjem i uskoro ćete biti oduševljeni izgledom vaših nogu.

 

4. Zanoktice

 

Mnoge žene pate od suhih zanoktica, ali rijetko kada poduzimaju nešto u vezi toga. Kremu za ruke počnite utrljavati i u zanoktice, a svakako nabavite i poseban preparat u obliku ``olovke`` kojim ćete omekšavati svoje zanoktice dok potpuno ne nestanu.

 

5. Područje oko očiju

 

Koliko god se pisalo o tome, mnoge žene i dalje koriste istu kremu za lice i područje oko očiju. Na ovom dijelu lica vaša je koža najtanja i prva će se popuniti borama pa joj morate posvetiti posebnu njegu.

 

Izvor: Cafe.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.