x

5 laganih ljubavnih trikova!

Znamo da su veze komplicirane, no isto tako znamo da ih i najmanje sitnice mogu poboljšati u trenu...

1. Podijelite zadatke. Nemojte da sve obaveze padnu na leđa samo jednome, već ravnopravno dijelite sve obaveze. Ako vi kuhate, on neka opere suđe i obratno. 

 

2. Zaigrajte igru 5-3-1 kad god trebate donijeti neku odluku. Imate li na primjer različite ideje za izlazak ili putovanje, jedno od vas neka odabere 5 ideja, onaj drugi neka eliminira dvije od njih koje mu se najmanje sviđaju, a na koncu onaj prvi izabere jednu od preostale 3 opcije. Jednom prvotnih 5 ideja smišljajte vi, a drugi put on.

 

3. Ne prestajte se ljubiti. I ne, ne mislimo na one leteće, usputne poljupce na brzinu (mada ne trebate ni s njima prestati), već na one strastvene, duge, koji će vas naelektrizirati od glave do pete i plamen strasti održavati na životu.

 

4. Priznajte kada ste u krivu i ne kvocajte kada je u krivu on. Što god bilo u pitanju, priznajte da je on bio u pravu, a kada se dogodi da je on u krivu, nemojte glumiti pametnicu i uporno mu to nabijati na nos.

 

5. Često govorite `hvala` i `oprosti` i `žao mi je` kad god je to potrebno. Puno se puta neke stvari podrazumijevaju i možda se iz ponašanja da zaključiti kako se osjećate, no drugoj će strani itekako puno značiti čuti iskrenu zahvalu ili kajanje. Također, korištenje riječi `ali` nastojte svesti na minimum. Naučite kada se zaustaviti!

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.