x

5 stvari koje žene uvijek kriju od svog muškarca!

Žena će vješto skrivati neke stvari od svog partnera, i to ne zato jer se boji otkriti ih, već zato jer je to dio “njene slobode”.

U istraživanju provedenom na društvenim mrežama žene su teško otkrivale što skrivaju, ali kada su nakon nekog vremena maske ipak počele padati, otkrile su mnogo toga što vješto skrivaju od svojih partnera.

 

Ovo je 5 najčešćih odgovora, piše  TOI.

 

Imala je i bolja seksualna iskustva

 

Ako je vaša partnerica imala nekog boljeg ljubavnika, zasigurno vam to neće otkriti. Većina žena se boji da će biti osuđivane zbog svojih seksualnih želja, želje za eksperimentiranjem ili nešto treće, a neke žene jednostavno to ne žele otkriti sadašnjem partneru jer će se muškarac stalno propitkivati: Jesam li dobar ljubavnik, mogu li biti bolji od bivšeg? A to je ženama jako iritantno.

 

Ženske priče

 

Ma koliko bile otvorene u komunikaciji sa svojim partnerom, žena će ipak neke stvari podijeliti samo sa svojom prijateljicom. Neke žene otkrile su da nikada sa svojim partnerom ne bi podijelile tajne koje su im prijateljice ispričale.

 

Kako uspijevaju biti tako lijepe?

 

Možda je pitanje poprilično čudno, ali mnoge žene neće svom partneru otkriti koje sve “beauty rituale provode kako bi izgledale tako dobro.” One žele skriti te sitne bore na licu ili ostale nedostatke i neće vam otkriti na koji način im to polazi za rukom.

 

Osjećaji prema bivšem

 

Ako pitate svoju partnericu je li zaista “raskrstila” sa svojim bivšim, reći će vam da je. Iako možda u sebi gaji još neke osjećaje, to neće otkriti kako ne bi povrijedila svog sadašnjeg partnera. Tijekom istraživanja neke žene su otkrile kako su ipak svom sadašnjem partneru dale naslutiti kako je njihov bivši bio “dobra prilika” kako bi sadašnji partner znao da se mora više i jače potruditi.

 

Stavovi o njegovoj sestri , majci, ocu…

 

Mnoge žene otkrile su da će na ovim temama biti jako oprezne, bez obzira kakav stav imale prema nekom članu njegove obitelji. Razlog tome je što ne žele da se on dovede u stanje da mora birati između njih i nje. “Ne želimo mi biti te koje će razrušiti njihov odnos”, jedna je od izjava.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.