x

5 stvari u koje biste se trebali zaljubiti prije braka!

Ne, ne mislimo na 5 drugih frajera prije onog pravog...

1. Trebali biste se zaljubiti u sebe. Ima jako puno istine u onome da ne možete dati svoj život nekome sve dok niste zadovoljni sobom kao osobom. Tek kada budete dovoljni sami sebi i kada vam nečije društvo prestane biti nužno da biste se osjećali zadovoljno i ispunjeno, moći ćete dio sebe pokloniti nekome drugome.

 

2. Trebali biste se zaljubiti u svoju karijeru. Sviđalo vam se to ili ne, najveći ćete dio svoga života provesti upravo baveći se svojom karijerom. Što s jedne strane može biti totalna katastrofa, ali isto tako može biti najljepše moguće iskustvo. Budete li radili ono što iskreno volite, bit ćete znatno zadovoljnija osoba puno spremnija poklanjati ljubav.

 

3. Trebali biste se zaljubiti u svoje dugoročne ciljeve. Bez obzira koliko veliki bili, upravo su vaši dugoročni planovi i snovi ono što vas inspirira i pokreće i njeguje vašu dušu. Prema njima stremite i na temelju njih donosite svoje najvažnije odluke. Vaši vas ciljevi oblikuju i s njima morate biti načistu prije nego uplovite u životnu zajednicu s nekim.

 

4. Trebali biste se zaljubiti u svoju obitelj i prijatelje. Ovo su osobe koje su uz vas od prvoga dana i koje bi vam uvijek trebale biti na prvome mjestu. Voleći njih učimo kako voljeti nekoga zbog toga tko taj netko je kao osoba, a ne samo zbog određenih kvaliteta ili fizičke privlačnosti. Zahvaljujući njima učimo što doista znači kada ti je netko u životu bitan.

 

5. Trebali biste se zaljubiti u svoj život. Jednom kada budete u potpunosti zadovoljni svojim životom i kada se budete osjećali ispunjeno, nećete tragati za nekime tko bi vam podario taj osjećaj. A što znači da nikada nećete u vezu ući iz pogrešnih razloga.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.