x

6 BRUTALNIH istina o SAMOHRANIM MAJKAMA i ljubavi koje mora da zna svaki muškarac!

Bez obzira na to koliko dece ima, nijedna samohrana majka nije zavetovana na celibat samo zato što je na svet donela nov život.

Mnogi muškarci imaju brojne predrasude koje se tiču samohranih majki, i mnoge od njih su potpuno pogrešne.

 

Istina je potpuno drugačija:

 

1. I dalje želi da se oseća poželjno

 

Jedna jako čudna stvar dešava se mnogim ženama kada postanu majke – muškarci uglavnom prestaju da o njima misle kao o seksualnim bićima vrednim obožavanja.

 

Samo zato što je žena postala i majka, to ne znači da je manje seksi.

 

2. Ne toleriše gluposti

 

Mnogi od nas na samom početku veze lako prelaze preko određenih stvari, međutim, majke nemaju ni vremena ni živaca za pretvaranje.

 

Ako želite da se igrate igara, zavlačite je i niste sigurni šta zapravo želite, to je sasvim u redu – samo ne očekujte da će to proći kod nje.

 

Odrasla žena očekuje i zaslužuje odraslog muškarca.

 

3. Bićete na njenom spisku, ali teško na prvom mestu

 

Žene stalno moraju da se bave prioritetima – bilo da su u pitanju deca, posao, staranje o domu ili bilo koja druga od milion stvari sa kojima svakodnevno mora da izađe na kraj.

 

Samohranim majkama je posebno teško jer moraju da se sete da ponekada i sebe stave na prvo mesto. Zato ne očekujte da ćete biti ceo njen svet i da će se samo baviti vašim potrebama.

 

I dalje će vas voleti i podržavati, ali ne postavljajte joj ultimatume u vezi sa tim šta bi trebalo da joj bude najvažnija stvar na svetu – jer svi znamo odgovor na to pitanje.

 

4. Može da zaboravi da napravi vremena za sebe

 

Ponekada će zaboraviti da vam pošalje poruku. Ponekada će otkazati izlazak u poslednjem trenutku. Ponekada će zaboraviti da uopšte postojite, ali to uopšte ne znači da namerno to radi.

 

Ona ne ignoriše vas, već svoje potrebe koje uključuju ljubav i vreme provedeno sa romantičnim partnerom.

 

5. Možda će oklevati

 

Samohrana majka možda misli da je napravile određene loše odluke u životu i zbog toga neće žuriti sa donošenjem novih. Te odluke su joj takođe donele i veliku radost, ali i mnogo odricanja.

 

Ako se plaši da vam se u potpunosti preda, problem nije u vama, već u njenom strahu da će možda napraviti pogrešnu odluku – samo ovaj put ona neće uticati samo na nju, već će se odraziti na njenu decu.

 

Zapravo, trebalo bi da budete oduševljeni ako želi da se stvari odvijaju sporije jer je to jasan znak da želi da vas uvede u njen život.

 

6. Ne trebate joj, ali vas želi

 

Ne očekujte da će vam šaputati na uvo koliko vas želi. Ona je odrasla osoba i ne trebate joj. Ona je roditelj. Sve što joj treba može sami da uradi.

 

Ali činjenica je da je izabrala vas jer vas želi, a to je mnogo bolje od potrebe.

 

Izvor: Cafe.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.