x

6 pouzdanih znakova da mu se sviđate!

Žene i muškarci često ne shvataju na isti način određeni način. Tako često može doći do zabune da li je u pitanju flert ili samo ljubaznost.

U većini slučajeva flert nije tako direktan i uočljiv pa lako može da se desi da dečko flertuje sa vama, a da vi toga uopšte niste svjesni.

 

Što je u današnje vrijeme ravno „samoubistvu“, jer rijetki su momenti flerta, to ne mora niko da nam kaže. Evo nekoliko savjeta, odnosno 6 znakova koji pale lampicu za ``Flert``.

 

Kada je njegovo tijelo uvijek blago nagnuto ka vama

 

Ukoliko primijetite da je dečko okrenut ka vama dok pričate, odnosno da su njegova ramena, ma kompletno tijelo blago nagnuto ka vama, to može da bude znak da mu se dopadate. Jer, tijelo se pomjera ka onome što želi. Imajte to na umu.

 

Kada nema mira

 

Kao što veliki broj žena voli tokom flerta, da s vremena na vrijeme dodiruje i namješta svoju kosu, ili pomjera suknju, tako i muškarci, valjda od nervoze i treme, imaju običaj da dodiruju bradu, podižu obrve ili namještaju kragnu.

 

Kada spominje stvari koje oboje volite

 

Možda ste čuli da se suprotnosti privlače, i to može da bude slučaj kada je u pitanju fizički izgled ali upravo će vas zajedničke stvari vezati, odnosno spojiti. Kada kažemo zajedničke, onda mislimo na isti ukus za muziku, filmove, mjesta. Ukoliko dečko sa kojim pričate spomene kako i on voli taj indie bend koji ste spomenuli, to može samo da znači jedno, dopadate mu se i želi da vas bolje upozna.

 

Kada vas posmatra duže od nekoliko sekundi

 

Kada dečko flertuje sa vama s kraja nekog kluba, vi toga svakako ne možete na prvu da budete svjesni. Ali ukoliko primijetite da vas neki muškarac „zumira“ neprestano i zadržava pogled na vama duže od nekoliko sekundi, vjerujte da flertuje sa vama.

 

Kada podiže obrve

 

Vjerujete nam, koliko vam govori pogled, toliko može da vam kaže i njegova obrva. Zato obratite pažnju na „govor“ njegovih obrva. Ukoliko dečko blago podiže obrve dok priča sa vama to može da bude jasan znak da mu se sviđate, i da upravo iz tog razloga „želi`` što više da vas „usnimi“.  

 

Kada pamti sitne detalje

 

Ukoliko dečko flertuje sa vama željeće da sazna svaku informaciju o vama, kao i da upamti sitne detalje, pa obratite pažnju ako nakon nekoliko dana spomene nešto što ste i vi zaboravili.

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.