x

7 znakova koji otkrivaju da ga beskrajno volite!

Svaki početak veze prepun je emocija, no vrlo je teško dokučiti je li riječ samo o vrućem flertu ili je posrijedi nešto puno ozbiljnije. Ako ste pronašli muškarca koji u vama izaziva neke neobične i snažne emocije vrijeme je da promislite o čemu se točno radi. Donosimo male, ali vrlo važne znakove koji govore da ga uistinu volite

Prihvaćate njegove hobije

 

Ne samo da sudjeluješ u njegovim omiljenim hobijima već ih ne možeš dočekati. Možda ti gledanje utakmice i grickanje kokica inače nije neka zabava, no u njegovom zagrljaju to postaje najzanimljivija aktivnost na svijetu.

 

Postajete defenzivni kada se govori o njemu

 

Ženski razgovori između prijateljica mogu biti vrlo iskreni i otvoreni. Ako na spomen njegovog imena i analiziranja njegovog ponašanja `skačete` i odmah mu stanete u obranu, znajte da se iza vaših pomalo ludih emocija krije prava ljubav.

 

Poprilično ste sigurni da svaka pjesma govori o vama

 

Jeste li počeli pozorno slušat riječi ljubavnih pjesama koje sviraju na radiju te se u gotovo svima možete prepoznati? Imate li mu potrebu poslati link na jednu takvu? Sve su to mali, ali iskreni znakovi.

 

Spominjete ga svugdje i svima

 

Kada je netko sretan ima potrebu cijelom svijetu razglasiti dobre vijesti. Najbolji pokazatelj ljubavi je potreba da njegov lik provučete kroz svaku priču. Uhvatite li se kako kroz razgovor s frizerkom, kolegicom ili zubaricom svako toliko spontano provučete njegovo ime, znajte kako su vaše emocije vrlo snažne i iskrene.

 

Smijuljite se bez razloga

 

Tijekom dana, kada ste suočeni sa svojim mislima i razmišljate o njemu, svako toliko se sjetite njegovih izraza lica, rečenica ili gesti te bez razloga počnete smijuljiti. Ovo je jedan od malih, ali važnih znakova koji otkrivaju vaše tople osjećaje prema njemu.

 

Neke njegove `mane` postaju vam neodoljive

 

Zaboravio je imena od vaših prijateljica, ostavio je podignutu dasku na WC školjci, prolio je kavu po vama… sve su to situacije koje smatrate toliko simpatičnima da mu ne možete odoljeti, a inače bi vas izbacile iz takta. Je li potrebno objašnjavati?

 

Spremni ste da mu kažete `Volim te!`

 

Onaj osjećaj kada ga promatrate, kada se zagrlite i poljubite, kada vam se nasmiješi… a vi se jedva suzdržavate da mu izgovorite ove čarobne riječi. Ovo je možda najvažniji znak koji vam govori kako je riječ o pravoj ljubavi.

 

Izvor: Zadovoljna.dnevnik.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.