x

8 rečenica koje ubijaju ljubav!

Neke stvari ne bi trebale biti izrečene osobi s kojaom smo u vezi, a ovo su one koje najpogubnije djeluju na svaku vezu...

1. `Baš me briga.` Ovakav stav iskazuje potpunu ravnodušnost prema partneru, ako čak ne i potcjenjivanje partnerovih misli. Barem se potrudite zvučati zainteresiranije. 

 

2. `Moramo ozbiljno razgovarati.` Ako i trebate razgovarati, možete jednostavno početi razgovarati, kao normalna osoba, bez pompozne najave da razgovor slijedi. Kada frajeri ovo čuju, odmah im kroz glavu počinju letjeti svi najcrnji scenariji.

 

3. `Nije bitno.` Frajeri su jednostavna bića - ako ste nešto spomenuli, očito je da je bitno. Inače to jednostavno ne biste spominjali.

 

4. `Opet pretjeruješ.` Pomalo je suludo i bezobrazno govoriti nekome da pretjeruje, budući da svi emocionalno reagiramo u skaldu sa svojom osobnošću i temperamentom. 

 

5. `Tvoj prijatelj je jako seksi.` Hvala? Doista, što bi osoba na temelju ovoga trebala reći, misliti, osjećati? Posljednje što frajeri žele je znati da vas seksualno privlači jedan od njegovih najboljih prijatelja. 

 

6. `Ne vjerujem ti.` Grozno je kada ti netko da do znanja da nema povjerenja u tebe, a još je gore kada ti to tako otvoreno kaže u lice. Želite li to reći frajeru, obavezno pronađite suptilniji način.

 

7. `Moj dan je bio još gori.` Ako vam je frajer otvorio dušu o tome kako je užasan dan iza njega, to sigurno nije zato kako bi se mogao natjecati s vama čiji je dan bio gori. On jednostavno želi malo suosjećanja i pokoju riječ utjehe. 

 

8. `Da me stvarno voliš, ne bi...` Ultimatumi kod nikoga ne pale, a samom činjenicom što je i dalje s vama iako mu redovito servirate ovakve nabijače grižnje savjesti itekako potvrđuje koliko vas voli.

 

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.