x

A TEK MU JE 17: Mladog Benjamina Redžića jednostavno morate poslušati - OVO JE VRH!

Mladi  talentovani pjevač Benjamin Redžić, održao je obećanje koje je svojim  fanovima dao  u   martu ove godine. Naime, nakon prvog singla s pjesmom „Jedina“, Benjanim je najavio  kako će uskoro predstaviti  novu pjesmu i spot što je ovih dana i učinio. Pjesma  nosi naziv „Momačka“ i nesumnjivo je da će biti dobro prihvaćena u klubovima i diskotekama širom regije.  Moderan zvuk, produkcija, dobar ritam i  vrhunski vokal, spojeni u jedno, garant su da će nova pjesma Benjamina Redžića, za kratko vrijeme osvojiti srca publike.

Kao i „Jedinu“, tako i pjesmu „Momačka“, potpisuje  Haro Hamzakadić - Studio „ OXY“ Bugojno a  režiju i produkciju spota  „MC STUDIO“ iz Bijeljine.

 

Podsjećamo da Benjamin ima tek 17 godina i učenik je bugojanske Gimnazije.

 

Svoje početke na ovom polju bilježi sjajnom interpretacijom sevdalinke. U proteklih šest godina učestvovao je na mnogobrojnim festivalima i osvajao zapažene rezultate. Uz sevdalinku, Benjamin rado izvoditi pop muziku, ali se odlično snalazi i u drugim žanrovima, što je dokazao i odličnom interpretacijom numere “Momačka”.

 

Da je magnet za publiku, najbolje pokazuje i činjenica da je za kratko vrijeme, Benjaminova pjesma “Jedina”  postigla veliku slušanost.

 

Sigurno smo da će “Momačka” prevazići značajno uspjeh prethodne pjesme te  da će osvojiti stare i nove fanove.

 

Podržite Benjamina i putem njegove oficijalne Facebook stranice: 
https://www.facebook.com/BenjaminRedzicOfficial/

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.