x

A TEK SE OŽENIO I ČEKA DIJETE: Kaća i Bane zajedno u provodu!

Pjevačica Katarina Živković, koja je sa manekenom Banetom Jankovićem bila u vezi punih pet godina, tokom vikenda se srela sa bivšim, i to u provodu. Tek što je nedavno stao na ludi kamen sa Mirjanom Dimović, koja će mu uskoro roditi dijete, sudbina je očigledno htjela da ga stavi pred novi izazov.

Kako saznajemo, njih dvoje su sreli na nastupu Milice Pavlović u jednom prijestoničkom klubu, a njihov susret je protekao u vrlo prijatnom ćaskanju. Iako je ovo bio njihov prvi razgovor poslije dugo godina, njihovi osmjiesi su govorili da im je drago što su se vidjeli.

 

``Bane je sasvim slučajno došao u taj klub, bez trudne supruge, naravno, jer joj zatvoren prostor i gužva u takvom stanju ne prijaju. Katarina je iste večeri sa drugaricama željela da bude na nastupu koleginice Milice Pavlović, što je dovelo do susreta. Kada je Katarina ugledala Baneta, prišla mu je da ga pozdravi, što je njega oduševilo. Pružila mu je ruku i čestitala mu na vjenčanju. Ćaskali su desetak minuta i za to vrijeme se smješkali jedno drugome, nakon čega su se povukli svako u svoj separe. U jednom trenutku Bane je došao do Kaćinog stola pa su nazdravili, a on je iz kluba otišao prije nje``, prepričava naš izvor koji se zatekao na licu mjesta.

 

Kako bismo provjerili o čemu je pričala sa Banetom, jer nam glasna muzika nije dopustila da saznamo detalje razgovora, pozvali smo Kaću. Iznenađena što smo ih uhvatili na djelu, odmah je počela da se brani, iako nismo ni rekli da je uradila nešto loše.

 

``Nisam od onih koji žele po svaku cijenu da pričaju šta se dešava u njihovom životu. Tačno je da smo se Bane i ja sreli u klubu. Ništa specijalno nismo pričali, čestitala sam mu na vjenčanju, što je sasvim normalno, kulturno i korektno. Poželjela sam mu sve najbolje. Ne očekujete valjda da bježim ili da se krijem po klubu?!``, kaže pjevačica.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.