x

ABT Sportsline Audi RS Q3 sa 410 KS!

Kompanija ABT Sportsline najavila je neke od svojih planova za budućnost, a prvi će da bude otkriven na sajmu automobila u Ženevi, koji počinje već početkom marta mjeseca. Naime, ova poznata kompanija predstaviće novi tunerski program za Audi RS Q3 model u Ženevi.

Riječ je o crossoveru koji može da bude opremljen izuzetno agresivnom opremom za karoseriju, koja uključuje novi prednji branik, sportski zadnji difuzor i novu rešetku motora.

Pored ovih pogodnosi, kupci će moći i da naruče izduvni sistem, koji je napravljen od nehrđajućeg čelika sa četiri izduvne cjevi, te oslanjanje koje je podesivo po visini. Uz sve to, tu su i atraktivni 21 – inčni aluminijumski točkovi.

Duša automobila kao i uvijek, nalazi se ispod poklopca motora. Naime, ovaj model posjeduje 25 litarski turbopunjeni četvorocilindarski motor, koji je podešen da proizvede 410 „konja“ i 530 Nm obrnog moemnta, što znači da je dosadašnja snaga povećana za 100 KS, a obrtni momenat za 110 Nm.

Neke detaljnije specifikacije o ovom automobilu još uvijek nisu poznate, i moraćemo da sačekamo samo još nekoliko dana da bi smo saznali nešto više o ovom automobilu. Ono što je jedino poznato jeste da iz mjesta mirovanja do 100 km/h ovaj automobil ubrzava za 5,5 sekudni, te dostiže svoju maksimalnu brzinu od 250 km/h. 

Izvor: automoto.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.