x

ACA LUKAS I ZORICA BRUNCLIK ŠOKIRANI: ``Želim da gledate smrt svojih najbližih``!

Vijest da su poginuli poznati pjevači uzdrmala je mnoge, ali u pitanju su oglasi koji vas na takav način privuku da kliknete, a zatim se otvore raznorazne reklame. Nekoliko puta su sahranjivali kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, zatim Acu Lukasa, a sada je na red došla i Zorica Brunclik. Tim povodom oglasili su se Aca i Zorica, očigledno uzrujani zbog ovakve neprijatnosti.

``To je vijest koja je obišla svijet. Prije dva mjeseca je bio Šaban Šaulić, a sada ja, ja mislim identičnim tekstom. Kad smo Aca i ja u pitanju mislimo i da je slika slupanog automobila identična. Najveća tuga u tome je što je mom sinu taj dan bio rođendan. Kada je uključio telefon da vidi ko mu je čestitao, prvo mu je izašlo da je njegova majka poginula. Pored toga piše pogledajte video, a kada se na to klikne otvori se reklama za neke automobile``, govori Zorica.

 

Aca Lukas je bio nešto oštriji te je želio da poruči nešto ljudima koji su došli na takvu ideju zarad privlačenja pažnje.

 

``Ja ću biti malo oštriji. Tim ljudima koji su sve to izmislili želim da se desi isto, ali ja želim da se desi njihovim najbližima, da ih gledaju``, poručio je pjevač.

 

Na to se još jednog oglasila Brunclik koja je rekla da na ovom neće ostati.

 

``Ovo se zaista zove gaženje preko leševa da bi bio primijećen. Aca je već slučaj prijavio, i ja ću to uraditi``, tvrdi pjevačica pred kamerama emisije ``Ekskluziv``.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.