x

ACA LUKAS NAPUŠTA PJEVANJE: Ova vijest je rastužila sve one koji ga vole!

Aca Lukas izbacio je hit ``Voliš li me!. Iako je prilično tražen, više ne nastupa kao ranije, jer nastoji da vrijeme provodi sa ženom i porodicom! Ipak, planira novi CD koji će se pojaviti na jesen.

- Super se sluša pjesma, biće to kako treba. Meni se pjesma jako dopada, mislim da je jedna od boljih u mojoj karijeri. Inače se nikad nisam opterećivao tim milionima pregleda! Nisam ni pristalica takmičenja na jutjubu. Bitno mi je samo da se mojim fanovima sviđa - kaže Lukas.

 

Pjevač je trenutno sa porodicom u Crnoj Gori.

 

- Na odmoru smo u Crnoj Gori, malo radim, malo se odmaram, nemam više ni snage, ni živaca da radim kao ranije, radim koliko mi je dovoljno i super mi je za sada - okriva pevač i dodaje:

 

Nemam više snage da radim toliko, prošle godine sam radio svaki dan, poslije nisam mogao mjesecima da se oporavim, dva mjeseca sam pravio pauzu. Dobio sam i diskus herniju od tolikog rada! Bila je veća dara nego mjera, a zašto bih to sebi radio. Sada sam dobro, osjećam se odlično, ali više ne želim sebe da opterećujem, hoću da uživam u nekim drugim stvarima.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.