x

ACO PEJOVIĆ SE VRATIO PJESMI: Zapjevao prvi put nakon bolesti supruge, OVO su primijetili svi!

Onog trenutka kada je njegova supruga Biljana napustila bolnicu, u kojoj je operisana zbog aneurizme, Aco Pejović donio je odluku da se vrati poslu i javnim nastupima.

Naime, nakon porodične drame, on je zabavljao publiku u jednom klubu u Inđiji, gdje su ga svi dočekali velikim aplauzom.

 

Sudeći po fotografijama sa nastupa, Pejović je vidno smršao, ali je koncert odradio kao profesionalac.

 

– Pejoviću je još uvijek teško zbog svega što se desilo, ali on nije dozvolio da to primijeti publika. Pjevao je najbolje što je mogao i pokušavao da sakrije brigu za svojom suprugom. Nastup je započeo svojim baladama, a kako je veče odmicalo, bio je sve raspoloženiji. Svi su primijetili da je dosta smršao zbog cijele situacije koja je zadesila njegovu porodicu. U pauzama je kontaktirao sa svojom porodicom, kako bi bio siguran da je sve u redu sa njegovom suprugom, o kojoj on dosta brine – priča izvor koji se to veče zadesio u Acinoj blizini u Inđiji.

 

Kako Alo.rs doznaje, Pejović će nastaviti da odrađuje svoje tezge, jer mu je supruga mnogo bolje.

 

Podsjećanja radi, pjevačeva supruga Biljana završila je u bolnici kada joj je jedna od dvije urođene aneurizme pukla, i tada je hitno operisana.

 

Biljana je u bolnici provela nešto više od dvije sedmice, a prije samo nekoliko dana puštena je na kućno liječenje. Njen oporavak i dalje traje, a Aco se trudi da joj u svemu pomogne.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.