x

AFERA KOJA TRESE SRBIJU: Ana i Lukas se sek*ali u Darkovom krevetu!

Iako se pjevači Ana Sević, Darko Lazić i Aca Lukas ne oglašavaju povodom pjevačicine preljube sa Vuksanovićem, medijima nije bilo teško da saznaju nove detalje afere koja svaki dan šokira javnost.

Naime, otkriveno je da su se Ana i Aca viđali i u periodu prije braka Lazića i Sevićeve, dok je Lukas tada već oženio Sonju. Njih dvoje su se tada viđali po hotelskim sobama, a nešto kasnije i u krevetu koji je pjevačica dijelila sa Darkom Lazićem.

 

- Svaki put kada bi je Lukas pozvao, Ana je uspijevala da odloži ostale obaveze ili izbjegne Darka da bi se viđala sa starijim kolegom. Međutim, da stvar bude gora, ona je Lukasa pozivala da dođe u stan gdje je tada boravila sa Lazićem, ali isključivo kada je Darko van zemlje. Nerijetko su se viđali i u hotelskim sobama. Vuksanović je uživao u vremenu koje je krijući provodio sa Sevićevom, a za njihovu vezu znali su i mnogi pjevači sa estrade, što Darka posebno boli. Da se razumemo, nije ni on svetac. Opšte je poznato da je on nju sve vrijeme varao, ali daleko od Srbije, zato je bijesan što je ona njemu nabila rogove sa Lukasom, a on je sa njim bio super kad god su se sreli ili bili na nastupu zajedno - kaže dobro obaviješten izvor za ``Blic Puls``.

 

Sa druge strane, postoji informacija da se Ana vidjela sa Lukasom, i to u Crnoj Gori gdje trenutno boravi sa suprugom.

 

- Aca se dogovorio da gazdom jednog kluba iz Makedonije sa kojim godinama sarađuje. Pozvao je Anu da mu pravi društvo i otišli su u klub. Iako je Sonja bila u to vrijeme u istom mjestu, on nije mario, već je pristao da se vidi sa mlađom koleginicom - govori izvor ``Informera``.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.