AKADEMIJA FUTURE VAM OTVARA VRATA!

01.03.2017 10:00
akademija-future-vam-otvara-vrata-main

01.03.2017. 

 

Akademija za usavršavanje ``Future``vas poziva da postanete dio njihovog tima. Svi mališani, omladina ali i oni nešto “stariji” koji pokazuju afinitete za modu su dobrodošli. Imaćete priliku da neke od osnovnih koraka naučite upravo na akademiji usavršavanja. Škola edukuje sve one koji žele izgrađivati vlastitu posebnost, postati samouvjereni, naučiti sve o manekenstvu, pravilnom držanju i lijepom hodu, vježbati scenski nastup i interesantne koreografije, steći nova poznanstva u timskom radu.

Osnova akademije nije u tome da postanete profesionalni model ili maneken, već da steknete samosvijest i samopouzdanje, lijepo držanje, sjedenje i hodanje, da naučite profesionalno pristupati poslu, a ako uz sve to imate predispozicije da postanete model ili maneken, tada ćete znanje i iskustvo koje steknete ovdje znati primijeniti u budućnosti, imaćete podršku mentorice Marine Ševkušić kada su u pitanju dalji angažmani.

 

Akademija je koncipirana tako da se polaznici tokom trajanja kursa, pored bazičnog hoda, držanja i stava obuče i u pogledu zdravih stilova života, njege kože, lica, tijela, zdrave ishrane i vježbe, bontona i važnosti obrazovanja tokom bavljenja modelingom. Poseban naglasak stavljamo na to da je naša akademija, zapravo, škola za modu, kulturu življenja i zdrav način života.

 

Između ostalog, akademija nudi niz pogodnosti kao sto su: treninzi u „Forma S“ sa sertificiranim trenerima, besplatno korištenje tretmana u salonima ljepote, kolektivna druženja, putovanja, „team building“ projekte, predavanja stručnih osoba iz svjeta medicine, umjetnosti, muzike, glume i jos niz drugih mogućnosti.

 

Akademija je zamišljena kao tromjesečna obuka u pogledu zdravih načina života, mode, pravilnog govora, držanja, hoda, šminkanja, odijevanja.

 

Cilj je i naučiti mlade djevojke kakvu poruku žele poslati određenim ponašanjem, odijevanjem, na koji način će se zapravo brendirati da bi postigle ono što žele.

 

U sklopu Akademije kao sto smo već rekli, imaćete priliku slušati predavanja stučnih ljudi iz svijeta medicine, mode, politike, glume. Sve one ličnosti koje nisu imale priliku biti dio jedne ovakve priče, pa su na malo teži put došle do uspjeha. Pored edukativnog programa Akademija pruža i kreativne radionice, dokazivanje kroz: ``Talk show``, ``Talent show``, ``Fashion show`` gdje će se imati prilika pogledati u čemu se ističu članovi i u tom pravcu će ih ih i edukovati.

 

I kao šlag na tortu, gdje vjerujemo da će većina djevojaka uživati jeste fotografisanje i modne revije. Nosiće komade poznatih bosanskohercegovačkih kreatora, svaka djevojka će imati fotografije na poklon od Akademije koje će biti fotografisane po njenoj želji. No, da se ne udaljimo od teme, Akademija poziva takođe sve zainteresovane momke koji se pronalaze u ovoj prici.

 

KONTAKT: 

 

Za sve dodatne inaformacije obratite se na navedenu email adresu: [email protected]. Akademija počinje sa radom od 1. marta, do tada možete izvršiti prijave na sljedeće kontakte (pored e-maila): 
06 1804 507, 060 395 6770,


Facebook stranica:
Akademija za usavršavanje Future
i na: http://akademijazausavrsavanjefuture.com/

 

Kroz edukacioni program vodiće vas:

 

- Projekt menadžer MARINA ŠEVKUŠIĆ (Druga pratilja Miss Earth BiH (Miss water 2016), koja je ujedno i diplomirani politikolog.)

 

Cijena mjesečne članarine već od 50 KM. Sve učesnike i članove očekuju prigodni pokloni. Najbržih 20 do 1. marta dobija 50% popusta. Za njih će članarina iznositi samo 25 KM. Pri upisu svaki član je dobija svoj redni broj, tako da odmah može znati da li može ostvariti pomenuti popust!


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.