x

AKCIJA DO 8. MARTA: Evo kako u butiku ``Plava vrata`` doći do GRATIS torbe!

Butik  ``The Blue Door``, to jeste ``Plava vrata`` na Baščaršiji u ulici Mali Čurćiluk br. 26. već je postao nezoabilazno mjesto za sve pripadnice ženske populacije, ali i muškaraca koji svoj izgled žele upotpuniti prelijepim aksesoarom. Kada su u pitanju žene, neovisno o starosnoj dobi, sve vrlo dobro znaju kako će u butiku ``Plava vrata`` pronaći idealnu torbu za sebe. Ovih dana, razloga za to je više nego ikada. 

The Blue Door

Mali Čurćiluk br. 26

Ovoga puta tamo vas očekuju ugodna iznenađenja.

 

Naime, u butiku ``Plava vrata`` na snazi je akcija koja traje sve do 8. marta, a radi se o tome da uz dvije kupljene torbe, jednu dobijate GRATIS.

 

Kako je u popularni butik stigla nova kolekcija proljeće-ljeto, očekuju vas i nevjerovatni popusti, pa vašu idealnu torbu možete potražiti po cijeni od 30 do 70 KM.

 

Podsjećamo, izvedba svih torbi u butiku ``Plava vrata`` dovedena je do savršenstva. Vođeni nastojanjem da zadovolje želje, interese i potrebe pojedinačne osobe koja traži svoju idealnu torbu, ``Allex Blue Door`` nudi moderne, jedinstvene, egzotične, večernje ili dnevne, trendovske klasične ili pak poslovne torbe.

 

Ne zaboravite kako samo u butiku ``Plava vrata`` možete pronaći različite boje torbi, ujedno razne veličine i zavidnog dizajna. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.