x

ALEKSANDRA DOBILA NAPAD LJUBOMORE: Ma*š od Filipa, prebiću vas!

Aleksandra Prijović svom dečku Filipu Živojinoviću ne da ni da makne! Kako on okom, tako ona skokom! Iz straha da će ga zavesti i preoteti neka druga djevojka, pjevačica je spremna i na fizički obračun kako bi spasla vezu s Bobinim i Breninim sinom.

Baš takva situacija se desila upravo tokom njenog nastupa u srijedu uveče, kad je zamalo napravila skandal. Filip je u klub stigao oko ponoći, a Prija je s kumom i menadžerom došla pola sata poslije njega. Prije nego što je zapjevala, zagrijavala se u separeu, nazdravljala sa Živojinovićem i činilo se da je sve u najboljem redu. Ali kad se popela na binu, u Filipovoj blizini su se smjenjivale djevojke, što Aleksandri nije promaklo. Jedna od njih je čak i nazdravila s njim, a on joj je uzvratio osmijehom. Prijovićka je pjevala, ali mu je pogledima stavljala do znanja da joj takvo ponašanje ne prija. Živojinović je nastavio da se provodi, i mada, prema našem mišljenju, nije uradilo ništa što bi moglo da izazove ljubomoru kod njegove djevojke, to se ipak desilo! Samo što je otpjevala hit „Testament“, pjevačica je održala kraći monolog.

 

- Moj dečko je večeras baš veseo. Volim ga takvog. Ali da poručim nešto djevojkama iz njegovog društva: sklonite se od njega, da ne bih sad sišla s bine i prebila vas! Mnogo mi se motate oko Filipa - rekla je Prija.

 

Gosti kluba su se smijali jer im je sve to izgledalo kao dobra fora, ali nije i Živojinoviću i djevojkama oko njega. One su se zaista nakon tih Prijovićkinih riječi netragom izgubile! Pjevačica je nakon toga nonšalantno nastavila svoj uspješan nastup na prepunom splavu!

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.