x

ANABELA PRAVILA MLADENA LJUBOMORNIM !

Anabela Bukva na otvaranju novog beogradskog kluba ``Fabrika`` pojavila se u društvu Bojana Rapaje, koji svu noć nije skidao ruke s nje. Iako joj je on najbolji prijatelj, pjevačicinom bivšem dečku Mladenu Raduloviću nimalo nije bilo svejedno dok je gledao te scene. 

Dodiri oko struka, šaputanja i pripijena tijela koja su pratila ritam muzike u manekenu su izazvali ljubomoru. Koliko god se trudio da izgleda raspoloženo u društvu zgodnih djevojaka, nerijetko ga je pogled odavao. Kroz masu je gledao u svoju nekadašnju veliku ljubav, koja se milovala s drugim. Kao da je htio da priđe, ali nije smio.
Anabela kaže da uopšte nije primjetila da je Mladen šmeka iz prikrajka. Ustvari, ona kaže da ga uopšte nije primjetila! ``Nisam obratila pažnju na to. Bila je gužva i tek kad smo krenuli, videla sam da je i Mladen tu u nekoj svojoj priči. Nisam baš bila u fazonu da idem kroz gužvu da se pozdravljam. Došla sam tu sa svojom ekipom, zbog nekih prijatelja, i mi smo se odlično proveli``, rekla je denserka. A kao, ostali su dobri drugari poslije raskida...

Izvor: ``Svet``