x

APATIN U SUZAMA: Milica je jedva čekala ovo prvenstvo, a sad je više nema!

Apatin u suzama, sugrađani ne vjeruju da njihove šampionke Milice više nema! U stravičnom sudaru koji se dogodio kod Kovačice stradala je porodica Beslać iz Apatina. Život su izgubile šampionka Srbije fitnesu Milica Beslać (16), njena majka Tanja (37), a uz njih i Miličin trener Branislava Jovanović (48), višestruka prvakinja države i Balkana u fizik kategoriji. U nesreći je teško povrijeđen vozač, otac Jovo i ljekari se bore za njegov život.

Njih četvoro su bili u automobilu marke ``Folksvagen Bora``, somborskih registarskih oznaka. Nesreća se dogodila kada je njihov automobil udario u kamion novopazarskih registracija, koji je prevozio repu, izgubio kontrolu i udario u autobusku stanicu.

 

Apatinci su se vraćali iz Rumunije, sa svjetskog šampionata u fitnesu na kom je Milica nastupala kao reprezentativka Srbije.

 

- Bila je izuzetno nadarena, vrijedna i uspješna u fitnesu, koji je bio njena ljubav i u kom je ponijela sve medalje koje su mogle da se osvoje u Srbiji. Jedva je čekala ovo prvenstvo i, nažalost, to joj je bilo i posljednje takmičenje. Ovo je ogromna tragedija i za porodicu i za sve Apatince - kaže za Informer jedna od prijateljica porodice Beslać.

 

Ova strašna vijest odjeknula je apatinskom opštinom brzinom svjetlosti. Apatinci putem društvenih mreža izražavaju saučešće porodici i ogromnu tugu zbog gubitka tri života.

 

- Bila si pravi mali spartanac. Čast mi je bila da sam te trenirala. Počivaj u miru, napisala je Melita Kosanović - vlasnica jednog apatinskog fitnes kluba.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.