x

ARMIN BIJEDIĆ RASPAMETIO OSNIVAČA `JUŽNOG VETRA`: Ostao sam bez riječi, ovo može samo vrhunski pjevač!

Trenutno jedan od najzaposlenijih i najtraženijih bh. pjevača Armin Bijedić je nedavno objavio cover za Sinanovu pjesmu `Kuda ideš srećo moja`, a klip je izazvao lavinu pozitivnih reakcija. Na Arminov vokal i emocije koje je iznio gotovo niko nije ostao ravnodušan. Čak je i osnivač `Južnog vetra` Miodrag Ilić poznatiji kao Mile Bas iznio pohvale na Arminov rad, rekavši kako ovo može samo vrhunski pjevač, te da je na njegovu izvedbu ostao bez teksta. 

- ``Poslušao sam i ostao bez riječi. Stvarno vrhunski pjevač, sve je tako dobro u njegovom pjevanju. I interpretacija, i osjećaj za emociju... On je tu pjesmu otpjevao na jedan sasvim svoj način, što se meni sviđa. Nema orkestra, samo jedan električni piano i taj momak koji ga je pratio sjajno je to uradio, sve je onako kako treba, sva je harmonija tu koja postoji u originalu, a ništa suvišno. To može samo kada je pjevač vrhunski, svaka čast``, istakao je kompozitor i autor brojnih hitova `Južnog vetra`. 

 

Svakako, Arminu Bijediću su imponovale pohvale od velikog stručnjaka, pa je putem Facebooka poručio: ``Ostao sam zatečen i dirnut riječima od strane velikog kompozitora, autora, tekstopisca i stvaratelja `Južnog vetra`, gospodina Miodraga Ilića. Od srca veliko hvala na divnim riječima i komplimentima koje meni mnogo znače od takve ljudske veličine.``

 Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.