x

ASTRA CLUB: Uskoro senzacionalno otvorenje u Zenici!

Astra Club je članica Novomatic grupacije koja je lider na svjetskom tržištu igara na sreću. Sa velikim uspjehom posluje uspješno već dugi niz godina, te pruža najbolji vid zabave kroz igre na sreću na najnovijim aparatima koji se baziraju na najsavremenijim platformama i EU standardima. Sarajlije su se već uvjerile u profesionalnost Astra Clubova, a uskoro se očekuje i senzacionalno otvorenje Astra Cluba u Zenici u ulici Londža 77, čiji početak rada se iščekuje sa nestrpljenjem.

Admiral Electronic Casino

Londža 77

Uz prijatno okruženje i najveći nivo  usluge, te besplatno piće i hranu za sve igrače Astra Club postavlja nove standarde po pitanju igara na sreću, te gradi i pravi jedno od najboljih mjesta za zabavu u vašem gradu gdje je cilj da se svi osjećate dobrodošlima.

 

Otvorenje Astra Cluba u Zenici se očekuje početkom maja, a razloga da budete gosti ima i više nego dovoljno.

 

Poslovni objekat Astra Cluba odiše luksuzom, a u isto vrijeme djeluje smirujuće na vas, te ćete se bez sumnje osjećati ugodno i sigurno. Prelijepi ambijent Astra Cluba vas odvodi u potpuno drugi svijet, gdje ćete uz razne igre na sreću i ugodnu zabavu zaboraviti na vaše svakodnevne probleme. 

 

U Astra Clubu će vas dočekati ljubazno osoblje, uvijek spremno na konsultaciju sa vama, te najnoviji i najsavremeniji aparati za igre na sreću. Pored toga, vrijedi spomenuti, kako će Astra Club prakticirati da kao i u poslovnicama u Sarajevu priređuje brojna iznenađenja, te događaje uz muziku uživo, gdje vas očekuju razne vrijedne nagrade.

 

Osjećajte se sretnim, osjetite sreću sa vašim Astra Clubom! 

 

Ekskluziva.ba