x

ATINA FERARI SPAVALA SA POLA ESTRADE: Pogledajte sa kojim je sve pjevačima bila ``bliska``!

Poslovica „Čega se pametan stidi, budala se ponosi“ najbolje se ogleda u slučaju Kristine Marković, poznatije kao Atina Ferari. Naime, plesačica i aktuelna učesnica rijalitija „Parovi“ tvrdi da je i dalje u vezi s Milanom Topalovićem Topalkom, a usput se hvali da je, osim s njim, bila intimna i sa svim pjevačima s kojima ima i slike kao dokaz.

Ako joj je vjerovati na riječ, recke je, između ostalih, lupila Darku Laziću, Saši Kaporu, Milanu Dinčiću Dinči, Dragom Domiću, Nemanji Stevanoviću, Slobodanu Vasiću i Miletu Kitiću, a fotografije s njima u znak sjećanja objavila je i na svom Fejsbuk profilu.

 

- Ja sam još uvijek s Topalkom u vezi, a pored njega bila sam s još nekoliko njih. Neki su polupoznati, neki su poznati, ali uglavnom sve moje fotografije koje ste vidjeli, a da sam na njima s pjevačima - s njima sam i bila - rekla je Atina i dodala da s Darkom Lazićem nije išla do kraja.

 

- S Darkom sam se ljubila i hvatala, ali nismo imali "odnose" jer on nije moj tip. Ima tu još njih, ali neću sve da vam otkrijem, pričaćemo drugi put malo više - zaključila je Atina.

 

Za razliku od nje, prozvani pjevači nisu bili voljni da otkrivaju ništa u vezi sa Atinom, nego su se čak i uznemirili otkud smo ih uopšte i doveli u taj kontekst.

 

Manje-više, pjevači s kojima smo stupili u kontakt zgražavali su se na sam pomen Atininog imena tvrdeći da niti gledaju rijaliti, niti je poznaju.

 

Milan Topalović Topalko:

 

Deset puta sam vam rekao da me ne zovete zbog toga. Ovim načinom komunikacije sa mnom postaćete izbrisani iz moje saradnje - naljutio se Topalko.

 

Saša Kapor:

 

- Vjerovatno očekujete od mene da ću reći da je Atina jedna promašena osoba. Međutim, ja to neću reći jer svima je opšte poznato da je Atina rijetko intelektualna ličnost, prelijepa žena, jedna tako načitana osoba s predivnim izborom riječi složenim u rijetko dobru rečenicu - iskarikirao je Saša Kapor.

 

Nemanja Stevanović:

 

- Ja jesam imao pehove, ali baš tolike nisam - tvrdi Stevanović.

 

Dragi Domić:

 

- Atina poznaje mog burazera. To je bilo prije tri-četiri godine, kad smo se slikali, a ako je poznajem, nek crknem. Ja sam samo na Fejsbuku gledao njene ludorije - pravdao se Dragi.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.