x

Abdulnaser Delalić odmjerava snagu sa najboljim bokserom iz Turske!

Abdulnaser Delalić, balkanski prvak u superteškoj kategoriji za pojas BBO će odmjeriti snagu sa najboljim bokserom Turske, koji je već duži period prvi na listi izazivača potvrđeno je za Ekskluziva.ba portal.

Abdulnaser Delalić se raduje meču i jedva čeka da uđe u ring, a nema straha od protivnika, bez obzira što važi za cijenjenog borca u Turskoj. 

 

- Sa svojim CBS timom uveliko spremamo meč. Hvala Adnanu Redžoviću i ekipi Gladijator, kao i ekipi Sharka na nesebičnoj podršci. Hvala i bratu Ahmetu koji je uz mene, mami Vahidi, menadžeru Artanu Vrabici, firmi Murai Comerc na čelu sa Dinom Alićem, svim mojim sponzorima i Jali bratu i bubi Corelliju koji su uz mene i prate moj rad i pomažu mi. Zahvaljujem se i treneru BK Vogošća Edisu Efendiću na pomoći za meč i treninzima,  te naravno Ekskluziva portalu.

 

Pred našim bokserom stoji velika karijera, ističu svi koji su ga gledali dok boksuje i koji su ga pratili na njegovom sportskom putu. Delalićeva snaga leži osim u pesnicama, u njegovom blistavom umu i  hrabrom srcu. Veliki je fajter za pravdu, izuzetno je strpljiv, razvijenih motoričkih sposobnosti i neosporne discipline. Vodi sportski život, pridržava se savjeta trenera i nutricionista, nije sklon ispadima, nije poročan i svoju ljestvicu uspjeha podigao je visoko prema zadanom cilju. Nije nikakvo čudo što su se istinski profesionalci menadžeri založili za ovog našeg perspektivnog superteškaša. A i on zna dobro šta hoće. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.