x

Aca Lukas otkrio zašto je sa Sonjom otputovao u Njemačku, i da li se pomirio s njom!

Nakon burnog razvoda, Aca Lukas je iznenadio mnoge kada je sa Sonjom prije nekoliko dana zajedno otputovao u Njemačku, ali Aca kaže da je to uradio samo zbog njemačkih papira kao i da nema ni govora o pomirenju sa Sonjom.

Lukas je izjavio da je Sonja bila korektna i pomogla mu da završi papirologiju u Njemačkoj.

 

- Bili smo zajedno u Njemačkoj kako bih ja produžio papire za boravak u toj zemlji. Sonja ima njemačko državljanstvo, pa sam preko nje lakše dobio doživotni boravak u njihovoj zemlji. Pošto smo nas dvoje i dalje u braku, ona je ispala toliko korektna da mi je pomogla da preko nje lakše to završim. Da bih produžio papire, ona je morala da se pojavi sa mnom, i to je jedini razlog zašto smo zajedno otputovali. Ja bih boravak svakako dobio, ali sam zbog nje izbjegao ozbiljnu peripetiju - izjavio je Lukas koji je dodao da ne postoji šansa da se pomiri sa Sonjom.

 

- Pomirenje nijednog momenta nije bila tema. Nema govora da ponovo živimio zajedno. Dogovorili smo se da se ponašamo kao civilizovani ljudi, jer imamo zajedničko dijete, i to je to. Prije svega, ja nisam licemjer da se sada mirim  s njom poslije svega. Stojim iza svake izgovorene riječi, kao i ona. Šta je bilo, bilo je, šta smo rekli, rekli smo, idemo dalje. Dogovorili smo se da se razvedemo kao ljudi, sada kada su nam se ohladile glave i kada svako ima svoj život. Nema potrebe da budemo u svađi, da se tučemo ili bilo šta drugo - objasnio je Aca.

 

Postavlja se pitanje da li je Lukas, koji je nakon priznanja krivice za fizički napad na Sonju, dobio i kaznu od 18 mjeseci zabrane prilaska, ovim potezom narušio tu zabranu, ali on tvrdi da se ne plaši posljedica.

 

- Mislim da neće biti problema, jer smo bili u drugoj državi. S druge strane, na zabranu prilaska jedino može da se požali Sonja. Ja tako mislim, ali ako nije tako, onda može neko da nas prijavi - zaključio je Aca.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.