x

Aca Lukas pred 15.000 Zagrepčana!

Kao što je i obećao, Aca Lukas je u subotu u zagrebačkoj Areni napravio pravi spektakl!

U najvećem tulumu na Balkanu uživalo je više od 15 hiljada Zagrepčana, čime je Lukas još jednom potvrdio status jedne od najvećih zvijezda u regionu! Koncert je započeo svojim mega hitom ``Voliš li me``,  a potom je nastavio u istom ritmu, pjevajući neprolazne hitove ``Istina je da te lažem``, ``Baj pas``, ``Lična karta``, ali i nešto laganije pjesme poput balade ``Upali svetlo``.

 

Gošće koncerta bile su Lukasove koleginice Viki Miljković i Ana Bekuta, koje su publiku u Areni počastile sa nekoliko svojih najvećih hitova. Pored njih, pred zagrebačkom publikom ponovo je nastupio i Saša Matić koji je polusatnim muzičkim blokom upotpunio ugođaj najvećeg tuluma na Balkanu, što je neke od prisutnih podsjetilo i na njegov prošlogodišnji koncertni spektakl u Lisinskom. 

 

Obzirom da su Aca i Saša nedavno snimili zajedničku pjesmu ``Da me je ona volela`` bila je ovo idealna prilika da je i uživo otpjevaju zajedno, što je publika nagradila ovacijama. Pjevači su potom nastavili zajednički performans otpjevavši još nekoliko aktuelnih hitova, što je izazvalo pravi delirijum u punoj Areni. 

 

- Zaista sam prezadovoljan koncertom. Srećan sam što me je Zagreb tako prihvatio! Energija je bila fenomenalna! Htio sam da produžim koncert ali to, nažalost, nije bilo moguće zbog vremena. Pjevao sam koliko sam mogao - rekao nam je Lukas.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.