x

Aca Lukas se nije pojavio na finalu Zvezda Granda: Otkrivamo pravi razlog!

Sinoć je u Skoplju u dvorani Boris Trajkovski održano veliko finale Zvezda Granda, gdje je pobjedu odnio Haris Berković iz Gradačca. Pobjeda je bila očekivana, s obzirom da je Haris iz kruga u krug imao sve zapaženije i bolje nastupe, te je svojim moćnim vokalom osvojio cijelu regiju. Na velikom finalu su se pojavili članovi žirija, ali ne svi...

Pored Zorice Brunclik koja nije bila na finalu Zvezda Granda jer se posvađala sa Sašom Popovićem, Bosanca koji je uz sina nakon što je imao sabraćajnu nesreću, ni Aca Lukas nije došao na finale muzičkog takmičenja.

 

Iako su mnogi pomislili kako su sijevnule varnice između pjevača i direktora Grand Produkcije Saše Popovića, istina je samo jedna. Naime, Aca Lukas je već ranije imao ugovoren nastup u Budvi, gdje se pojavio u društvu vjenčanog kuma Tomice Žugića. Zanimljivo je da Lukas sa kumom nije pričao dvije godine. On je prema pisanju Sveta bio njegov menadžer godinama, a potom su se posvađali i prijetili tužbama. 

 

I dok je Lukas tu noć pjevao Crnogorcima, u Skoplju su se na velikom finalu pojavili Snežana Đurišić, Ana, Bekuta, Lepa Brena, Šaban Šaulić i Keba.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.