x

Aca Lukas šokiran stajlingom kandidatkinje: Prvo ju je poprijeko gledao, pa onda žestoko opleo!

Veselo je bilo ove subote uz OBN TV i Zvezde Granda na OBN TV. Pojedini članovi žirija su po prvi put uradili ono što do sada nisu, kao naprimjer Aca Lukas. Iako do sada nije komentarisao stajlinge kandidata, napravio je presedan.

Naime, Sandra Rešić je standardno bila fenomenalna. Čak je ove subote potpuno zablistala, što je oduševilo žiri, jer je do sada bila mirnija. Svojim sinoćnjim nastupom i pokazivanjem energije došlo je do eksplozije dobre atmosfere u studiju. Žiri joj je ranije posavjetovao da se oslobodi, što je ona očito i ispoštovala, a  sama Zorica se našalila kada joj je rekla: ``Ja jesam mislila da se oslobodiš, ali nisam mislila da se toliko oslobodiš, ali bolje i tako, nego onako``.

 

Sandra je ovoga puta bila u nešto provokativnijem izdanju, a vokalno je bila fenomenalna kao i do sada u čemu se složio žiri. Lukas je našao i zamjerku. Ranije, tokom njenog izvođenja je snimljen kako je čudno gleda, a kada je došao red na njegov komentar iskredno je rekao: ``Prva pjesma, nisam baš nešto zadovoljan, ali ti si standardno super. Stajling je katastrofa, moram ti priznati. Ja nemam namjeru prokomentarisati, ali je katastrofa. Užas, meni je užas. Ja nikada ne komentarišem stajling, ti odlično pjevaš. Ova zavjesica ništa ne krije, ne dopada mi se.``

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.