x

Aco Pejović 4 dana boravio na Hilandaru!

Folk pjevač Aco Pejović proveo je četiri dana na Hilandaru! On je iskoristio priliku da sa svojim kumom i dvadeset prijatelja otputuje i napuni baterije pred veliki koncert u Areni koji je zakazan za 19.oktobar.

- Hilandar sam posjetio treći put – rekao je Aco. - Išao sam sa svojim kumom Nebojšom Mrvaljevićem Mrvom, drugom iz djetinjstva Milanom Krpovićem Krpom i još dvadesetak prijatelja. Brodom smo obilazili jednu stranu Svete Gore i sve manastire na njoj. Prvi put sam posjetio manastir Iviron koji je treći po hijerarhiji i skit Svetog Ilije.

Pejović je istakao da je na njega poseban utisak ostavila isposnica Svetog Save, ali da boravak na Hilandaru svaki put doživljava kao nešto posebno.

- Najjači utisak na mene ostavila je isposnica Svetog Save, koja se nalazi u Kareji. Iako sam tu bio treći put, uvijek je iznova doživljavam kao nešto posebno. Bdijenje na Hilandaru i razgovor s monasima mnogo mi je značio. Osjećaj koji vas obuzme na Svetoj Gori teško je opisati riječima. To se mora doživjeti i zato od srca preporučujem svima da, ukoliko nisu, što prije posjete Hilandar.
 
Pjevač se uveliko sprema za kocert u Areni, pa mu je boravak među najsvetijim pravoslavnim manastirima pomogao da se okrijepi.
 
- Odmorio sam se i svu energiju ću usmjeriti u pripremu svog koncerta u `Areni` 19. Oktobra – rekao je Pejović.
 
Izvor:novosti/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.