x

Aco Pejović uspješnim nastupom promovisao novi album u Parizu!

Promociju novog albuma Aco Pejović nastavlja na veoma uspješnoj turneji širom svijeta. Tako je proteklog vikenda,  kao novu destinaciju za promociju pjesama izabrao  Pariz.  A da nije pogriješio kada je prihvatio poziv iz  pariške diskoteke `Backup` bilo je jasno onog trenutka kada je nekoliko stotina ljudi ostalo ispred kluba, budući da u pomenutom lokalu, bukvalno, nije imala igla gdje da padne. U prilog ovoj činjenici govori i veliki red, koji se formirao na ulazu popularne francuske diskoteke.

Svirka je trajala do ranih jutarnjih časova. Osim starih pjesama koje su horski pjevali, mladi Parižani su pokazali i da znaju sve pjesme sa novog albuma. Kako se i očekivalo od srpskog pjevača, posljednji gost diskoteku je napustio tek pošto je sunce bilo visoko na nebu.

 

Pejović je boravak u Parizu produžio i kako bi sa menadžerom i momcima iz svog benda uživao u ljepotama francuske prijestonice.  Osim uobičajenih tuirističkih atrakcija, popularni muzičar je obišao je i najpoznatije klubove, restorane, ali i vinoteke, budući da nije tajna da je vrsni poznavalac vina, te da u tome u potpunosti može da parira i vrhunskim somelijerima.  Podrazumeva se, nije ostao imun i na šoping, pa se iz Francuske vratio sa kojim koferom više.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.