x

Adis Omerbašić ima dvije velike želje, oporavak i Reprezentacija!

Adis Omerbašić, bivši U17 bh. reprezentativac, igrač Schalkea (U19) na poziciji desnog beka, a njegov Schalke je na prvom mjestu u Njemačkoj ligi, te se prethodnih dana plasirao u polufinale Lige prvaka, gdje igraju sa Barcelonom.

Na veliku žalost Adisa i saigrača, kao i navijača on neće nastupati narednih nekoliko mjeseci, zbog povrede u prošlom kolu Njemačke lige. Adis nam prepričava "trčao sam i sam sebi izvrnuo nogu, bilo je bolno". Lječnici su mišljenja da će ovaj oporavak trajati 6 mjeseci, međutim Adis poručuje "trenutno imam dvije velike želje, a to je povratak na teren i igra za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine".

"Za ispunjenje prve svakodnevno ću raditi, a za drugu vjerujem da će biti rezultat tog rada, povratka i forme kako bi svoju stamenitost, snagu, visinu i brzinu stavio na raspolaganje BiH.

Omerbašić je ranije igrao za U17 reprezentaciju, gdje je dobio visoke ocjene, ali na žalost kasnije se nije mogao odazvati na pozive u reprezentaciju U19, ali vjeruje da će ubrzo dobiti priliku za mladu Reprezentaciju.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.