x

Adis Škaljo predstavio novi spot za pjesmu ``Za nas``!

Pjesma „Za nas“ kojom će se Adis Škaljo, bosanskohercegovački pjevač, zavodljivog glasa i dječačkog pogleda, predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu koji će se održati 09. i 10. juna 2017. u Vodicama (Hrvatska) nastala je za čas. 

Međutim na spot za ovu pjesmu smo ipak morali malo pričekati. Razlog je to što je Adis želio da ovaj spot bude drugačiji od svega što je ranije radio i da prenese emociju pjesme na pravi način. Koliko je Adis zadovoljan urađenim poslom vidi se iz njegovog Facebook statusa kojim se zahvalio svojoj ekipi:

 

„Skoro dvije decenije unazad izabrao sam svoj put i stazu kojom koracam. Muzika! Nije bilo lako, ali ohrabrujuće je to da iz godine u godinu dolazi sve veci uspjeh! Svaka pjesma bolja je od prethodne, a pri tome ne umanjuje vrijednost te iste. Uz trud, rad i napor i odlican tim koji hrabro koraca uz mene i trpi sve ono sto se zove profesionalnost dosli smo i do video spota koji je ponovo značajan iskorak u odnosu na sve prethodno.. A CMC Festival... E to je kruna na koju ću do kraja svoje karijere biti ponosan... Jedva čekam nastup u Vodicama, uživam u tituli učesnika CMC Festivala. Pred vama je spot za pjesmu ``Za nas``, a preda mnom je nastup u Vodicama. Hvala cijeloj ekipi,“ napisao je Adis.

 

Podsjećamo tekst, muziku i aranžman za pjesmu „Za nas“ uradio je Amil Lojo. Spot je radio Arnej Misirlić, a ulogu u spotu pored Adisa odlično je odigrala i Lamija Hodović.

 

Ovim spotom završene su sve pripreme za nastup na CMC festivalu u Vodicama kojem se Adis veoma raduje, jer nastupiti na ovom eminentnom festivalu za njega predstavlja veliku čast i uspjeh.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.