x

Adnan Jakupović: Gledao sam smrti u oči!

Možda je malo poznato da Adnan Jakupović ima strah od letenja. Ali, ipak nekada mora i u avion. Tako je bilo i prošle sedmice kada je gostovao u švedskom gradiću Lindkoping. Kako bi prijateljima pokazao da je prevazišao taj strah čak je na svom facebook profilu objavio i video u kojem se čula pjesma. Odlazak je nekako preživio...ali povratak. 

Naime, u povratku su imali jake turbulencije što je kod Adnana izazvalo još veći strah. Jako je stiskao sjedište, odupirao se nogama...ali nije se mogao smiriti dok nije osjetio tlo pod nogama.

Njegovi prijatelji su nam kazali da su se za Adnana baš bili prepali jer nekoliko sati nakon leta nije progovarao. Bukvalno je zanijemio. A boja njegova lica mogla se uporediti samo sa zidom. Prvo što je rekao bilo je ``nikad više``.

- Svi su mi bili krivi i putnici i pilot i stjuardese što sam tu... Mrzio sam ih sve. I nimalo mi ni sada nije smiješno. Avion pada, a nekome je do smijeha... Pošli smo u smrt, pa nas Bog ostavio još malo - kazao nam je Adnan dva dana nakon leta.

Iako je tada rekao da u avion ni mrtav ne ulazi, ipak pomisao na fanove u Americi i Australiji tjeraju ga da bude jači od straha.

Izvor:expressmag/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.