x

Adventour - Zimski festival 2017. na Bjelašnici oduševio mališane i njihove roditelje!

Planina Bjelašnica nakon duže vremena ponovo vraća svoj puni sjaj. Njen ovogodišnji portfolio raste iz dana u dan, 2016-ta godina je bila veoma bogata i programski ispunjena. Tako je 29. i 30. decembra organizovan Adventour - Zimski festival 2017. na Bjelašnici, koji je zahvaljujući sjajnoj organizaciji Hotela Bjelašnica oduševio mališane, te njihove roditelje. 

Hotel Bjelašnica Wellness & Spa

Babin do

+387 33 976 921

Uz nezaboravni ljetni festival Javorwood, gostovanje nekrunisanog kralja Ibize – DJ Solomuna i skorašnji nastup James Zabiele digitalnog čarobnjaka, atraktivnosti ne prestaju.

 

Ispraćaj 2016. godine na Bjelašnici je bio rezervisan za novi zimski festival ADVENTOUR koji se održao 29. i 30. decembra u sklopu Hotela Bjelašnica i Novog Zimskog krila - Dvorac Bijele Kraljice.

 

U sklopu dnevnog i noćnog programa, na otvorenom i zatvorenom stage-u, nastupila su mnoga imena kao što su: LAKA, SUNDAY STORIES, SARAJEVO BIG BAND, SERIOUS BEAT LOVERS, DJ PETRA, EXPONATI, MAKHIBEATZ, MUZIČKI ATELJE BASICS. 

 

Iako je događaj privukao najviše roditelja i njihovih mališana, koji su uživali u sjajnom programu, naravno da nisu izostali i drugi posjetioci Bjelašnice, pa su svi oduševljeni sudjelovanjem na jednom ovakvom inovativnom događaju. Osmijeh mališana je izazvao Deda Mraz, koji je dijelio paketiće, a ništa manje oduševljenja nije vladalo i uz karaoke, gdje su najmlađi pokazali svoj talenat u muzici. Mirela i Laka su ujedno priredili fenomenalnu zabavu i atmosferu za pamćenje, pa ne sumnjamo kako će Adventour - Zimski festival polako prerasti u pravu tradiciju. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.